Ποια χώρα της Ευρώπης έχει το ισχυρότερο διαβατήριο;

Ποια χώρα της Ευρώπης έχει το ισχυρότερο διαβατήριο;

Διατηρώντας την κορυφαία θέση στην Ευρώπη και την δεύτερη στον κόσμο όσον αφορά την ισχύ του, το ιταλικό διαβατήριο αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για τους ταξιδιώτες, ανοίγοντας τις πόρτες σε 107 χώρες χωρίς βίζα, σύμφωνα με το SchengenVisaInfo.

Με 90,49 πόντους, οι Ιταλοί υπήκοοι απολαμβάνουν προνόμια που υπερτερούν ακόμα και αυτών των πολιτών της Σιγκαπούρης, κατόχων του ισχυρότερου διαβατηρίου παγκοσμίως, καθώς μπορούν να εισέλθουν σε ακόμα 44 χώρες μόνο με την ταυτότητά τους.

Πλεονεκτήματα του Ιταλικού Διαβατηρίου:

  • Ελεύθερη είσοδος σε 107 χώρες χωρίς βίζα: Αυτό περιλαμβάνει δημοφιλείς προορισμούς όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα.
  • Επιπλέον 44 χώρες χωρίς διαβατήριο: Η Αργεντινή, η Βραζιλία και η Νότια Αφρική είναι μόνο μερικές από τις χώρες που οι Ιταλοί μπορούν να επισκεφθούν με μόνο την ταυτότητά τους.
  • Εισδοχή με eTA ή βίζα κατά την άφιξη σε 34 χώρες: Αυτό απλοποιεί τη διαδικασία αίτησης βίζας για προορισμούς όπως το Μπαχρέιν, η Αίγυπτος, η Ινδονησία και η Σαουδική Αραβία.
  • Εύκολη πρόσβαση σε άλλες χώρες: Τα ιταλικά διαβατήρια γίνονται δεκτά σε πολλά αεροδρόμια και λιμάνια ως έγκυρη ταυτότητα, διευκολύνοντας την ταξιδιωτική εμπειρία.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου