35 ιταλικές επιχειρήσεις συμμετέχουν σε αποστολή επιχειρήσεων στα Τίρανα

35 ιταλικές επιχειρήσεις συμμετέχουν σε αποστολή επιχειρήσεων στα Τίρανα

Συνολικά 35 ιταλικές επιχειρήσεις θα λάβουν μέρος σε μια αποστολή επιχειρήσεων στα Τίρανα, εστιάζοντας στον τομέα των υποδομών στην Αλβανία. Η πρωτοβουλία διοργανώνεται από την Ιταλική Υπηρεσία Εμπορίου σε συνεργασία με την Ιταλική Πρεσβεία στα Τίρανα, την Ένωση OICE (υποστηρικτής του έργου) και την ANCE. Η δραστηριότητα έρχεται ως απάντηση στην αυξημένη ανάπτυξη του τομέα των υποδομών στην Αλβανία τα τελευταία χρόνια.

Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουνίου 2024 στα Τίρανα και θα λάβει τη μορφή ενός σεμιναρίου χωρισμένου σε δύο ενότητες: τεχνική και εμπορική.

Στο τεχνικό μέρος, προγραμματίζεται η παρουσία εκπροσώπων από αλβανικά υπουργεία και ενώσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα των υποδομών

Στο εμπορικό μέρος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα, θα παρουσιαστούν οι 35 ιταλικές επιχειρήσεις, αλβανικές επιχειρήσεις, καθώς και 22 προσκεκλημένοι φορείς από το Κοσσυφοπέδιο. Θα ακολουθήσει networking, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν, να δικτυωθούν και να αξιολογήσουν τις δυνατότητες εμπορικής και βιομηχανικής συνεργασίας.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου