Λήγουν την Δευτέρα τα βιβλιάρια υγείας του ΟΓΑ, υπάρχει λύση;

Λήγουν την Δευτέρα τα βιβλιάρια υγείας του ΟΓΑ, υπάρχει λύση;

Τελευταία ενημέρωση του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων σχετικά με τα βιβλιάρια υγείας, ήταν στις 25 Φεβρουαρίου όταν δόθηκε παράταση μέχρι τις 31 Μαρτίου, δηλαδή μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα. Έκτοτε καμία σχετική ενημέρωση για τις προθέσεις της κυβέρνησης.

Το μοναδικό σενάριο που ίσως τελικά δώσει λύση στο πρόβλημα, είναι το "Κοινωνικό Μέρισμα", όπου συγκεκριμένο κονδύλι της τάξεως των 20 εκατ. ευρώ θα διατεθεί για την κάλυψη υγειονομικής περίθαλψης ανασφάλιστων για έναν χρόνο. Με το συγκεκριμένο κονδύλι, μπορούν να καλυφθούν 350.000- 400.000 άτομα και υπάρχει ειδική κατηγορία που περιλαμβάνει και τους Υπερήλικες ανασφάλιστους.

{flv}merisma-24-3{/flv}

Για τα όσα αναφέραμε, υπάρχει ειδική διάταξη στο νέο πολυνομοσχέδιο. Αργά το βράδυ της Παρασκευής οριστικοποιήθηκαν οι τελικές διατυπώσεις του πολυνομοσχέδιο που περιλαμβάνει τα συμφωνηθέντα με την τρόικα, οπότε και εισήχθη στη Βουλή. Σήμερα, Σάββατο στις 1μμ , ξεκίνησε η συζήτηση στις Επιτροπές Οικονομικών Υποθέσεων και Παραγωγής. Την Κυριακή η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια και τα μεσάνυχτα η ψηφοφορία. Για την υπερψήφισή του απαιτούνται 147 ψήφοι.

Δείτε ζωντανά τις εξελίξεις απ' το κανάλι της Βουλής
{avsplayer videoid=3}

Σαν σήμερα το 1914: Η Παλάσα απωθεί τους Αλβανούς
Το Ύψωμα 731 - Δημήτρης Κασλάς (Ντοκιμαντέρ)
 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Σάββατο 31 Ιουλίου 2021, 03:23

Εικόνα Captcha

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη

X

Nope

Nope