Τι έγινε τελικά μεταξύ ΝΕΒ και ΠΣΕ;

Τι έγινε τελικά μεταξύ ΝΕΒ και ΠΣΕ;

Δείτε την αλληλογραφία μεταξύ ΠΣΕ και ΣΕΦ

Κατά την ταπεινή μας άποψη πολύς ντόρος για το τίποτα. Το μεγαλύτερο λάθος όμως ήταν αυτό το δημόσιο ξεκατίνιασμα μέσω δελτίων τύπου ενώ όλο αυτό θα μπορούσε να έχει συζητηθεί προσωπικά και να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Βγήκε κανείς κερδισμένος απ' αυτή την κόντρα;

Απ' τα παρακάτω έγγραφα προκύπτει πως η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος ζητά τον χώρο του σταδίου για 26/1 ή 2/2 παρόλα αυτά έλαβε απάντηση απ' την διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας πως το στάδιο θα είναι στην διάθεση τους στις 16/2.

Τώρα αξίζει λίγο να αναφερθούμε και στο ρόλο του "μεσάζοντα" όπως αναφέρει η ΠΣΕ στο δελτίο τύπου της:

5. Παρά το ότι η οργάνωσή μας είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο την ημερομηνία πραγματοποίησης της εκδήλωσής μας για την 16-02-2014, σε τηλεφωνική παράκληση προς τον πρόεδρό μας, όχι βεβαίως της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών, αλλά άλλου παράγοντα της Βορειοηπειρωτικής κοινότητας και συνδιοργανωτή της εκδήλωσης για την Αυτονομία με τη Νεολαία Βορειοηπειρωτών, περί μετάθεσης της εκδήλωσής μας για μια εβδομάδα νωρίτερα και ανάληψης πρωτοβουλίας από αυτόν για τη διευθέτηση του θέματος , ο πρόεδρός μας όχι μόνο συναίνεσε, αλλά δέχτηκε και δύο εβδομάδες πιο πριν.

Για όσους δεν κατάλαβαν μιλάμε για τον γνωστό "ξεναγό του Γκόρου" στην Αθήνα που κατά καιρούς σκάει 500ευρα για διθυραμβικά άρθρα στο Φίμωτρο. Υποσχέθηκε λοιπόν να βάλει πλάτη για την διευθέτηση του θέματος και μετά εξαφανίστηκε. Πέραν αυτού είναι ο μόνος που θα μπορούσε να αποτρέψει αυτή την κόντρα λέγοντας στο ΔΣ της ΝΕΒ για την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΠΣΕ κ. Γιώργο Οικονόμου. Ακόμα και τώρα δεν είναι αργά, φίλε ξεναγέ, βγάλε δελτίο τύπου και βάλε τα πράγματα στην θέση τους, έστω ότι το ξέχασες ή ότι σε ενδιέφερε πιο πολύ να κάνεις ντόρο μέσω δελτίον τύπου παρά να βρεις λύση.

Σαν να μην έφτανε όλο αυτό, βάλαμε στο στόχαστρο και Βορειοηπειρώτισα που είναι μέλος του ΔΣ της ΠΣΕ λες και αυτή τα κανόνισε όλα αυτά. Εμείς οι ίδιοι έχουμε κλείσει τις πόρτες στους συλλόγους μας και βάζουμε στα ΔΣ μόνο μέλη τις κλίκας μας και τώρα κατακρίνουμε την ΠΣΕ που έβαλε έναν δικό μας άνθρωπο στο ΔΣ της.

Ας αρχίσουμε επιτέλους να εφαρμόζουμε τα όσα λέμε περί ενότητας και να σκεφτούμε δέκα φορές παραπάνω προτού ανοίξουμε νέα μέτωπα, αρκετά τρωγόμαστε μεταξύ μας δεν χρειάζεται να επεκταθούμε παραπέρα.

Διαβάστε την αλληλογραφία της ΠΣΕ με το ΣΕΦ:

Η επιστολή της ΠΣΕ προς το Στάδιο Ειρήνης και ΦιλίαςΗ τελική απάντηση της διοίκησης του ΣΕΦ προς την ΠΣΕ

Σημεία επαφής με Αλβανία για ΑΟΖ
Η Χιμάρα αλλάζει όψη, το σχέδιο του Ράμα (βίντεο)
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη

X

Right Click

No right click