Διέφυγε στην Αλβανία ο Χριστόδουλος Ξηρός;

Διέφυγε στην Αλβανία ο Χριστόδουλος Ξηρός;

Βρέθηκε το αυτοκίνητο της αδελφής του πολύ κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα


Στα ελληνοαλβανικά σύνορα βρέθηκε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από υψηλόβαθμες αστυνομικές πηγές, το αυτοκίνητο της αδελφής του Χριστόδουλου Ξηρού, γεγονός που κατά την ΕΛ.ΑΣ σημαίνει ότι ο διάσημος φυγάς δε βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα.

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο κορυφαίος ηγέτης της 17Ν, κατά τις προηγούμενες επτά άδειες που είχε πάρει από τις φυλακές προετοίμασε μεθοδικά την εξαφάνισή του και την έξοδό του εκτός Ελλάδος.


Σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πληροφορίες, ο Χριστόδουλος Ξηρός, μέσω κυκλωμάτων που δραστηριοποιούνται στις φυλακές κατάφερε να εξασφαλίσει ταυτότητα και διαβατήριο σε άλλο όνομα, γεγονός που του επιτρέπει να κινηθεί εκτός Ελλάδος.

Η ανεύρεση του αυτοκινήτου κοντά στα σύνορα δείχνει μεν ότι ο ίδιος μπορεί να πέρασε στη γειτονική χώρα, μπορεί όμως ήδη να βρίσκεται ακόμα μακρύτερα, χρησιμοποιώντας ως χώρα διαφυγής πλέον τη γείτονα.

Τα πλαστά πιστοποιητικά του επιτρέπουν να μείνει εκτός Ελλάδος για όσο χρόνο επιθυμεί, ώσπου οι αρχές να τον ξεχάσουν. Είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει όταν θα θεωρήσει ότι πλέον είναι έτοιμες οι συνθήκες για να επαναλάβει τον αγώνα του κατά της κάθε μορφής εξουσίας, έτσι όπως αυτός και οι σύντροφοί του την αντιλαμβάνονται.

Είναι σαφές ότι ο κίνδυνος που διαγράφεται περί ανασυγκρότησης της 17Ν με νέα μορφή είναι πολύ σοβαρός.

Σε αυτό συνηγορεί και η αδυναμία της αστυνομίας να συλλάβει δυο ακόμα φυγάδες, τουςΜαζιώτη και Ρούπακα, οι οποίοι πλέον μαζί με το Χριστόδουλο Ξηρό συγκροτούν θανάσιμο τρίγωνο τρομοκρατίας για τη χώρα μας.


exedra.gr

Κοσσυφοπέδιο: Αλβανοί εμπόδισαν την είσοδο πιστών ...
Τάτος: «Δεν ήρθα στον Άρη για να φύγω»
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη