Πρώην υπάλληλος της Τράπεζας της Αλβανίας εξαπατούσε πολίτες παίρνοντας τους έως και 340000€

Πρώην υπάλληλος της Τράπεζας της Αλβανίας εξαπατούσε 
πολίτες παίρνοντας τους έως και 340000€

Μια 30χρονη πρώην υπάλληλος της τράπεζας της Αλβανίας συνελήφθη για εξαπάτηση πολιτών με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Η 30χρονη είχε καταγγείλει τρία μέλη μιας οικογένειας ότι την απείλησαν για σημαντικό χρηματικό ποσό, το οποίο η νεαρή τους είχε πάρει εξαπατώντας τους ότι θα τους βοηθούσε με μια δικαστική υπόθεση. Επίσης, καταγγέλθηκε και από τη φίλη της ότι είχε λάβει 230.000 ευρώ με την υπόσχεση ότι θα τα επενδύσει σε ομόλογα του δημοσίου.

Τα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία δείχνουν ότι έπαιρνε χρήματα από πολίτες με την υπόσχεση ότι θα τους βοηθούσε σε δικαστικές διαδικασίες.

Η πιο πρόσφατη υπόθεση αφορά την εξαπάτηση που είχε κάνει η νεαρή στον πατέρα και τους δύο γιους του από την πόλη της Σκόδρας, οι οποίοι είχαν έρθει σε επαφή πιο πρόσφατα και της είχαν ζητήσει να επιλύσουν μια δικαστική υπόθεση .

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 30χρονη είχε λάβει 340.000 ευρώ από αυτούς. Βλέποντας όμως ότι η υπόθεση εναντίον τους δεν είχε επιλυθεί, τα μέλη της οικογένειας την είχαν απειλήσει με αυτοδικία.

Η 30χρονη κατήγγειλε την υπόθεση στην αστυνομία για να ζητήσει προστασία, κάτι που στη συνέχεια οδήγησε στη σύλληψη των δύο αγοριών και του πατέρα τους.

Η έρευνα αποκάλυψε ότι η 30χρονη εμπλέκεται επίσης σε μια άλλη υπόθεση όπου έχει ωφεληθεί 230.000 ευρώ στη διάρκεια ενός έτους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πήρε αυτό το ποσό από τη φίλη της, υποσχόμενη να επενδύσει τα χρήματα σε ομόλογα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου