Ράμα: Η Ευρώπη είναι υποχρεωμένη να ανακαλέσει τις λάθος αποφάσεις της

Ράμα: Η Ευρώπη είναι υποχρεωμένη να ανακαλέσει τις λάθος αποφάσεις της

Στην Ισλανδία βρίσκεται σήμερα ο Έντι Ράμα, όπου συμμετέχει στη σύνοδο κορυφής του Συμβουλίου της Ευρώπης, όπου συζητείται το κόστος του πολέμου στην Ουκρανία. Με λίγα λόγια τα «είπε» στους Ευρωπαίους για τη δίκη του Θάτσι και κάλεσε το Συμβούλιο να διορθώσει τα λάθη που έχουν γίνει στη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη γιατί πρέπει να κάνω μια δυσάρεστη ομολογία. Ως Αλβανός, μου είναι αδύνατο να αποφύγω να κάνω παραλληλισμούς μεταξύ Ουκρανίας και Ζελένσκι και Κοσσυφοπεδίου και Θάτσι. Δεν μπορώ να μην θυμάμαι ότι η αδικία κατά του UCK ξεκίνησε ακριβώς στο Συμβούλιο της Ευρώπης υπό την κακόβουλη επιρροή της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ο Πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου κρίνεται ήδη από ένα δικαστήριο που ιδρύθηκε από τον δημοκρατικό κόσμο, το οποίο υποστηρίζεται από έκθεση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του 2011, το οποίο χρηματοδοτήθηκε διαβολικά από τους εκπροσώπους του Πούτιν. Εντελώς αβάσιμες κατηγορίες για εμπορία ανθρωπίνων οργάνων τέθηκαν ως αφετηρία για τη συκοφάντηση της Αλβανίας και του Κοσσυφοπεδίου, και όταν είδα την προπαγάνδα του Κρεμλίνου να μιλάει για ανθρώπινα όργανα στο Ντονμπάς, φάνηκε σαν να είδα τον Ζελένσκι μετά από δέκα χρόνια που δικάστηκε από ειδικό δικαστήριο με τις ίδιες παράλογες κατηγορίες.

Είναι πολύ αποθαρρυντικό να γνωρίζουμε ότι η κατάσταση στην οποία εμπλέκεται ο πρώην πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου είχε την καταγωγή της στο Συμβούλιο της Ευρώπης και έχει το καθήκον να αποσύρει κάθε λάθος απόφαση. Η άρνηση να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια σήμερα θα ήταν χειρότερη από τη λήψη αυτής της απόφασης πριν από 12 χρόνια. Η κατάσταση έχει αλλάξει και η Ρωσία δεν είναι πλέον μέλος του συμβουλίου, αλλά ο αριθμός των Ρώσων που εργάζονται στο ΕΚ είναι εντυπωσιακός.

Η Αλβανία δεν είχε ποτέ αυταπάτες για τη φύση του καθεστώτος της Μόσχας. Η Αλβανία είναι μια πολύ όμορφη χώρα για επιρροή, αλλά ό,τι έχουμε κάνει, το έχουμε κάνει με τη μεγαλύτερη επιθυμία για την Ουκρανία. Σας ευχαριστούμε για ό,τι κάνατε συμπεριλαμβανομένου του Κοσσυφοπεδίου πρόσφατα σε αυτή τη μεγάλη κοινότητα. Δεν είναι ο Ζελένσκι που πρέπει να μας ευχαριστήσει, αλλά εμείς που πρέπει να ευχαριστήσουμε την Ουκρανία για αυτό που κάνει. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπογράφω τη συμφωνία εγγραφής αξίωσης. Είθε ο Θεός να ευλογεί την Ευρώπη και να σώσει την Ουκρανία», είπε ο Ράμα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου