Το 75% των Αλβανών λαθρομεταναστών στην Αγγλία έχουν διαπράξει τουλάχιστον ένα ποινικό αδίκημα

Το 75% των Αλβανών λαθρομεταναστών στην Αγγλία έχουν διαπράξει τουλάχιστον ένα ποινικό αδίκημα

Δικαστής στο Ηνωμένο Βασίλειο επέπληξε έναν Αλβανό μετανάστη που στράφηκε στο έγκλημα αφού έφτασε παράνομα στη Βρετανία με μια λέμβο. Καταδικάζοντας τον Φατμίρ Λιμάνι, ο οποίος λήστεψε ένα σπίτι στο Λιντς, σε 18 μήνες φυλάκιση νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο δικαστής Σάιμον Μπατίστ του είπε ότι η Βρετανία είχε αρκετούς εγκληματίες για να υποδεχτεί περισσότερους από την Αλβανία.

Το 75% των Αλβανών που έχουν φτάσει παράνομα έχουν διαπράξει τουλάχιστον ένα ποινικό αδίκημα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Και το 30% του εμπορίου ναρκωτικών της Βρετανίας ελέγχεται πλέον από αρχηγούς Αλβανών συμμοριών.

Οι Αλβανοί, πολλοί από τους οποίους έφτασαν παράνομα στη Βρετανία με φορτηγά και λέμβους, είναι τώρα το μεγαλύτερο απόσπασμα αλλοδαπών κρατουμένων στις φυλακές του Ηνωμένου Βασιλείου, με 1.582 εγκλωβισμένους εκεί.

Μέχρι στιγμής φέτος, 93 Αλβανοί έχουν φυλακιστεί, με κόστος 17 εκατομμυρίων λιρών για τους φορολογούμενους, για σοβαρά αδικήματα όπως φόνος, βιασμός, απαγωγή και κλοπή, συμπεριλαμβανομένων 14 την περασμένη εβδομάδα.

Και άλλοι δικαστές σε όλη τη χώρα εξέφρασαν επίσης την ανησυχία τους για τους παράνομους μετανάστες που στρέφονται στο έγκλημα μετά την άφιξή τους στη Βρετανία.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου