Οι πολίτες με ληγμένη ταυτότητα θα μπορούν να ψηφίσουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 14ης Μαΐου στην Αλβανία

Οι πολίτες με ληγμένη ταυτότητα θα μπορούν να ψηφίσουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 14ης Μαΐου στην Αλβανία

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα την αναβολή της προθεσμίας ισχύος για τις ταυτότητες των Αλβανών πολιτών στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 14ης Μαΐου. Στο τέλος της κυβερνητικής συνεδρίασης, ο υπουργός Εσωτερικών Bledi Çuçi ανακοίνωσε ότι όλοι οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν στις 14 Μαΐου, ακόμη και αν η ταυτότητα τους έχει λήξει ή μπορεί να λήξει μέχρι την ημερομηνία των εκλογών. Ο Τσούτσι είπε ότι μια τέτοια απόφαση ελήφθη μετά από διαβούλευση με την εκλογική επιτροπή, αλλά και αφού είδε τον μεγάλο αριθμό εγγράφων ταυτότητας που έχουν λήξει.

Ο υπουργός ρωτήθηκε και για τη δημόσια εταιρεία, «IdentiTek», η οποία αναμένεται να αναλάβει την παραγωγή διαβατηρίων και ταυτοτήτων από τον Ιούλιο. Ο Çuçi είπε ότι δεν υπάρχει ακόμη λήψη αποφάσεων σχετικά με το θέμα των τιμών, αλλά επειδή θα είναι στα χέρια του κράτους, ο Çuçi είπε ότι είναι πιο ευέλικτοι στην αλλαγή των τιμών και θα δουν στο μέλλον τους χώρους που μπορούν να δημιουργηθούν για μείωση της τιμής της ταυτότητας.

...

Η εκλογική επιτροπή Αλβανίας ακυρώνει τον ΥΠΕΣ για δικαίωμα ψήφου με ληγμένα έγγραφα

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην Αλβανία σχετικά με την εξέλιξη του δικαιώματος ψήφου των πολιτών που κατέχουν ληγμένα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα και διαβατήριο). Νωρίτ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου