Πρόστιμα από την εκλογική επιτροπή σε δημάρχους για δημόσιες δραστηριότητες

Πρόστιμα από την εκλογική επιτροπή σε δημάρχους για δημόσιες δραστηριότητες

Με την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας, παρατηρείται από τους υποψηφίους του Σοσιαλιστικού Κόμματος και όσοι είναι ήδη από αυτούς επικεφαλής στην τοπική εξουσία, να διοργανώνουν δραστηριότητες και έργα για να εκμεταλλευτούν τους πολίτες για την ψήφο τους. Η Αλβανία Επιτροπή Καταγγελιών και Κυρώσεων εξέτασε σήμερα το αίτημα αριθ. 13, του Περιφερειακού Επιτρόπου Εκλογών για την επιβολή διοικητικών κυρώσεων στον δήμαρχο Λούσνιας και στον υπεύθυνο για την αναφορά δημόσιων δραστηριοτήτων στο δήμο αυτό, για την ανάπτυξη δημόσιων δραστηριοτήτων, ανεξάρτητα από την απαγόρευση που τους είχε επιβληθεί προηγουμένως από την εκλογική επιτροπή.

Μετά το πέρας της εξέτασης, η επιτροπή έκανε εν μέρει αποδεκτό το αίτημα υπ’ αριθ. 13, και επέβαλε πρόστιμο ύψους 75000 λεκ για τον υπεύθυνο αναφοράς δημοσίων δραστηριοτήτων.

Επίσης, η επιτροπή εξέτασε το αίτημα με αρ. 14, του Επιτρόπου Εκλογών της Επικρατείας για επιβολή διοικητικής κύρωσης (πρόστιμο πέντε χιλιάδες λεκ) στον υπεύθυνο αναφοράς δημοσίων δραστηριοτήτων στο δήμο Τροπόγιας, για μη αναφορά δημόσιας δραστηριότητας.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου