Για χωράφια φέρεται πως απήχθησαν και δολοφονήθηκαν οι δύο άνδρες στους Αγίους Σαράντα

Για χωράφια φέρεται πως απήχθησαν και δολοφονήθηκαν οι δύο άνδρες στους Αγίους Σαράντα

Ο λόγος για την εξαφάνιση δύο 46χρονων στους Αγίους Σαράντα πιστεύεται ότι είναι η πληρωμή για ένα κτήμα που οι δυο τους είχαν πουλήσει σε άτομα με ποινικό μητρώο.

Ένας από τους εξαφανισθέντες, ο Theodhori, κλήθηκε στην πόλη των Αγίων Σαράντα να επικοινωνήσει με άτομα με τα οποία έκανε τη συμφωνία αλλά δεν κατοικούν στην πόλη. Η κατάσταση κλιμακώθηκε και θεωρείται ότι επιδεινώθηκε σε σημείο που έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο απαγωγής τους. Τα άτομα κατάφεραν να μεταφέρουν τον Theodhori και τον φίλο του Sulovari με το όχημα «Mercedes-Benz» τα ξημερώματα της 7ης Απριλίου, δείχνοντας προθυμία και οικειότητα προς τους δύο άνδρες.

Αφού μπήκαν στο όχημα, οι δύο 46χρονοι φέρεται να έπεσαν θύματα του σχεδίου των απαγωγέων, οι οποίοι στη συνέχεια τους μετέφεραν στο χωριό Βρίνα για να τους εκτελέσουν και να τους θάψουν. Εδώ και δύο ημέρες η αστυνομία αναζητά τα πτώματα των δύο αγνοουμένων, ενώ έχουν ανακριθεί πολλά άτομα που φέρεται να έχουν σχέση με το θέμα.

Το προηγούμενο βράδυ αναφέρθηκε ότι ανακρίθηκαν και φίλοι του επιχειρηματία Edmond Papa, που εκτελέστηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2022 στα Τίρανα. Κάποιοι από αυτούς ανακρίθηκαν για τη δολοφονία του 27χρονου Aleksandër Sadikaj στις 11 Ιουνίου στην περιοχή Sauk των Τιράνων.


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου