Την Τρίτη η κηδεία του Νίκου Μάκου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στον Άλιμο

Την Τρίτη η κηδεία του Νίκου Μάκου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στον Άλιμο

Την ερχόμενη Τρίτη 12:30, στο κοιμητήριο Αγίου Δημητρίου θα γίνει η κηδεία του Νίκου Μάκου ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην περιοχή του Αλίμου την Μεγάλη Τρίτη.

Ο άτυχος 28χρονος με καταγωγή από τη Λειβαδιά, το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης οδηγούσε την μηχανή του επί της οδού Καλαμακίου όταν οδηγός οχήματος smart παραβίασε πινακίδα στοπ και του έκλεισε το δρόμο.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή και ο 28χρονος εκτινάχτηκε και κατέληξε μέσα στην καμπίνα του smart το οποίο τούμπαρε. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και οχήματα της Πυροσβεστικής. Ο άτυχος μοτοσικλετιστής ανασύρθηκε νεκρός από τους πυροσβέστες μέσα από την καμπίνα του αυτοκινήτου.

Φίλοι και γνωστοί του Νίκου άφησαν λουλούδια, αναμμένα κεριά και κουτάκια μπύρας στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος, ενώ έγραψαν στην άσφαλτο «Νικολάρα καλό ταξίδι 11/4/2023» και ζωγράφισαν μία μεγάλη καρδιά.

Συγκίνηση προκαλεί βίντεο που είχε αναρτήσει ο άτυχος Νίκος πριν 5 μήνες στο λογαριασμό του στο tiktok. Απευθυνόμενος στη μητέρα του, ανέβασε βίντεο όπου είναι μαζί της στη μηχανή του, με τη λεζάντα "Να ξέρεις αν ποτέ γίνει κάτι 😇🙏#loveyoumotherforever❤️"

@pakosmwre

Να ξέρεις αν ποτέ γίνει κάτι 😇🙏#loveyoumotherforever❤️

♬ πρωτότυπος ήχος - Νίκος Μάκος

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου