Αλβανός έχτιζε σπίτι με κλεμμένα εργαλεία

Αλβανός έχτιζε σπίτι με κλεμμένα εργαλεία


Χρυσές δουλειές έκανε ένας Αλβανός εργολάβος οικοδομών στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου. Και πώς να μην κάνει, αφού δεν ξόδευε δεκάρα για τα εργαλεία που χρησιμοποιούσε στα σπίτια που αναλάμβανε να χτίσει, καθώς του τα εξασφάλιζαν... δωρεάν τρεις ομοεθνείς συνεργοί του οι οποίοι τα έκλεβαν από άλλες οικοδομές.

Όμως, ένα από τα θύματά τους κατάλαβε τι συνέβαινε, όταν τα οικοδομικά εργαλεία αξίας 7.000 ευρώ που είχε στο κτίριό του έκαναν φτερά. Ο 62χρονος ιδιοκτήτης της οικοδομής έκανε τις δικές του έρευνες και, όταν βεβαιώθηκε ότι τα είχαν κλέψει τρεις Αλβανοί ηλικίας 27, 28 και 32 χρόνων, τους κατήγγειλε σε αστυνομικούς του τοπικού σταθμού.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το Ι.Χ. φορτηγάκι που χρησιμοποιούσαν οι τρεις αλλοδαποί και βρήκαν μέρος των κλεμμένων εργαλείων. Οι δράστες συνελήφθησαν και αποκάλυψαν ότι είχαν παραδώσει τα υπόλοιπα σε έναν 34χρονο Αλβανό εργολάβο, που ήταν υπεύθυνος σε άλλη νεοαναγειρόμενη οικοδομή.


Έτσι, συνελήφθη και αυτός και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του -όπως και του 32χρονου- εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.. Τα κλεμμένα εργαλεία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ το φορτηγάκι των δραστών κατασχέθηκε.

Κομισιόν: «Ναι» στην Αλβανία και «όχι» στην Τουρκί...
Το παζάρι του Αργυροκάστρου και οι κολιάκηδες
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη