Στη φυλακή επτά συλληφθέντες για διανομή ναρκωτικών σε μαγαζιά του Δυρραχίου

Στη φυλακή επτά συλληφθέντες για διανομή ναρκωτικών σε μαγαζιά του Δυρραχίου

Το δικαστήριο του Δυρραχίου άφησε στη φυλακή επτά από τους οκτώ συλληφθέντες, ενώ επέβαλε «υποχρέωση παρουσίας» στη γυναίκα της ομάδας των διανομέων του Δυρραχίου.

Κατηγορούμενοι ως μέλη δύο εγκληματικών ομάδων που διένειμαν βαριά ναρκωτικά σε μαγαζιά του Δυρραχίου, οι 8 συλληφθέντες αντιμετώπισαν τις κατηγορίες που απήγγειλε το εισαγγελικό όργανο. Κάποιοι από τους συλληφθέντες στις επιχειρήσεις «Foremost» και «Last Deal» είναι φοιτητές, ανάμεσά τους ένας ανήλικος και ένα κορίτσι.

Από τις επιχειρήσεις αυτές κατασχέθηκε ως υλικό τεκμήριο 1 συσκευασία κοκαΐνης βάρους 130 γραμμαρίων, 40 δόσεις ναρκωτικών τύπου κοκαΐνης, 3 οχήματα, τα 2 πολυτελή, 96 χιλιάδες καινούργια λεκ και ορισμένα ποσά σε ευρώ, φράγκα και λίρες, 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές που χρησιμοποιούνταν για το ζύγισμα και τον διαχωρισμό της ναρκωτικής ουσίας σε μικρές δόσεις, 1 σιδερένιο γάντι και 14 φορητές συσκευές.

Το ανακριτικό υλικό θα παραπεμφθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Δυρραχίου, για τα κακουργηματικά αδικήματα «Προσαρμογή χώρων για χρήση ναρκωτικών», «Παραγωγή και εμπορία ναρκωτικών», που διενεργείται σε συνεργασία και «Παραγωγή, κατοχή. , αγορά ή πώληση ψυχρών όπλων».

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου