Τρεις Αλβανοί συλληφθέντες στο Μεσολόγγι για κλοπή ζωντανών

Τρεις Αλβανοί συλληφθέντες στο Μεσολόγγι για κλοπή ζωντανών

Στον ανακριτή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μεσολογγίου οδηγήθηκαν χθες 3 Αλβανοί, που συνελήφθησαν για διακεκριμένες ζωοκλοπές και άλλα είδη σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας! Είχαν πραγματοποιήσει άλλες 3 φορές το ταξίδι από τη χώρα τους το τελευταίο 2μηνο. Εκλεβαν πρόβατα, μοσχάρια, λάδι, λιπάσματα και γύριζαν ανενόχλητοι στην Αλβανία!

Η αντίστροφη μέτρηση, που οδήγησε στη σύλληψή τους, είχε ξεκινήσει από έναν τσοπάνη, που αντιλήφθηκε ότι έκλεβαν τα ζωντανά του σε περιοχή της Ναυπακτίας, το βράδυ της 23ης Μαρτίου και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ανδρες της Ασφάλειας Μεσολογγίου κινητοποιήθηκαν αμέσως και έστησαν μπλόκο μέσα στη νύχτα στη Νέα Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, ακινητοποιώντας το φορτηγό των δραστών, οι οποίοι προέκυψε πως είχαν αφαιρέσει από αποθήκη κατάστημα και βουστάσιο, 1 μοτοσικλέτα, 1 μοσχάρι, 45 τενεκέδες με λάδι και 23 τσουβάλια λιπασμάτων. Δεν πρόφτασαν, μόνο, να φορτώσουν τα πρόβατα, γιατί δεν περίμεναν ότι τη νύχτα θα βρισκόταν ο τσοπάνης στη στάνη του.

Οι συλληφθέντες ήταν, προφανώς, επαγγελματίες ζωοκλέφτες, αφού στην κατοχή τους βρέθηκαν ψαλίδια – κοφτάκια, δίσκοι κοπής, ηλεκτρικός τροχός, ένας μεταλλικός τροχός, ένας φακός κεφαλής, μία τροχιά και δύο ζευγάρια γάντια.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου