Δρόπολη: Μπλοκάρουν τον Γκάρο και το κίνημα "Nisma Thurje" για τις τοπικές εκλογές

Δρόπολη: Μπλοκάρουν τον Γκάρο και το κίνημα "Nisma Thurje" για τις τοπικές εκλογές

Το κίνημα Nisma Thurje που κατέβασε τον Κώστα Γκάρο υποψήφιο στη Δρόπολη άσκησε έφεση κατά της απόφασης για μη εγγραφή ως εκλογικό υποκείμενο και κατά συνέπεια για τη μη εγγραφή του ως υποψηφίου δήμαρχου για τον Δήμο Δρόπολης.

Το κίνημα υποστηρίζει ότι έχει υποβάλει τα έγγραφα στην εφορευτική Νο 82 του Δήμου Δρόπολης στις 27 Μαρτίου 2023 για εγγραφή στις εκλογές της 14ης Μαΐου, αλλά αυτό δεν έχει περατωθεί.

«Δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα γιατί τα μέλη της εφορευτικής αποφάσισαν ότι η οντότητα Partia Nisma Thurje δεν πρέπει να εγγραφεί σε αυτές τις εκλογές. Ακόμη και αν η εφορευτική είχε παρατηρήσει παρατυπίες, θα έπρεπε να ζητηθεί από το εκλογικό υποκείμενο να συμπληρώσει τα απαραίτητα έγγραφα, κάτι που δεν συνέβη», αναφέρει η προσφυγή της Nisma Thurje.

Για το λόγο αυτό η Nisma Thurje ζητά την εγγραφή της ως εκλογικό υποκείμενο. Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης στην κεντρική εκλογική επιτροπή, ο Elvis Çefa ορίστηκε ως υπεύθυνος του αιτήματος έφεσης της Nisma Thurje.

Ποιόν θα ψηφίσετε για δήμαρχο Δρόπολης;
  • Ψήφοι: (0%)
  • Ψήφοι: (0%)
Icon loading polling
Σύνολο ψήφων:
Πρώτη ψήφος:
Τελευταία ψήφος:

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου


", "author": { "@type": "Person", "name": "Reporter", "image": "https://www.himara.gr/images/easyblog_avatar/42_reporter.jpg" }}