7 μήνες μετά τη δολοφονία του επτάχρονου κοριτσιού στο Ποτάμι, παραμένει ασαφής η κατηγορία κατά του δράστη

7 μήνες μετά τη δολοφονία του επτάχρονου κοριτσιού στο Ποτάμι, παραμένει ασαφής η κατηγορία κατά του δράστη

Επτά μήνες μετά τη δολοφονία του ανήλικου κοριτσιού Jonada Avdia με σκάφος, οι έρευνες της εισαγγελίας της Αυλώνας παρέμειναν σε σταυροδρόμι για τον χαρακτηρισμό του ποινικού αδικήματος σε βάρος του πρώην αρχηγού του αστυνομικού τμήματος της Χιμάρας, Arjan Tase.

Ο τελευταίος βρίσκεται στη φυλακή από τον Αύγουστο του 2022, ενώ η δικογραφία σε βάρος του βρίσκεται στο τελικό στάδιο από την εισαγγελέα Eranda Felaj.

Όμως, ένα έγγραφο που έλαβε η Εθνική Ακτοπλοϊκή Υπηρεσία στην εισαγγελία της Αυλώνας, έδειξε ότι ακριβώς στο σημείο όπου συνέβη το περιστατικό, ήταν υδάτινος διάδρομος για την πλοήγηση των μηχανοκίνητων οχημάτων.

Η απάντηση αυτή έφερε δυσκολίες στην περαιτέρω διερεύνηση αυτής της υπόθεσης.

Η απάντηση της Εθνικής Ακτοπλοϊκής Υπηρεσίας δείχνει ότι ο Arjan Tase έχει κινηθεί σε υδάτινο διάδρομο που δημιουργήθηκε στην παραλία του Ποταμιού.

Αυτή η κατάσταση έχει προκαλέσει σύγχυση στην ομάδα έρευνας, εάν η κατηγορία της «Δολοφονίας από αμέλεια» ή η κατηγορία της «Δολοφονίας που διαπράχθηκε με τη μορφή έμμεσης πρόθεσης» πρέπει να ασκηθεί εναντίον του Tase.

Ήδη στην τελική φάση βρίσκονται οι έρευνες για τον θάνατο του παιδιού Jonada Avdia και αναμένεται η εισαγγελία της Αυλώνας να κοινοποιήσει μία από τις δύο παραπάνω κατηγορίες στον Arjan Tase.


Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου