Την εξαγόρασε με 10.000€ για να σκηνοθετήσει κλοπή 500.000€

Την εξαγόρασε με 10.000€ για να σκηνοθετήσει κλοπή 500.000€

Η υπάλληλος που εργαζόταν ως καθαρίστρια, Ροζέτα Ντόμπι, έχει παραδεχτεί ότι έλαβε 10 χιλιάδες ευρώ από την Άλντα Κλόσι για να κρατήσει στο διαμέρισμά της τα ποσά άνω των 500 χιλιάδων ευρώ που πήρε από το διαμέρισμα της πρώην γραμματέα του Αρμπέν Αχμέτι. Αναφερόμενη στον ανακριτικό φάκελο ανέφερε ότι εκτός από τα χρήματα η Κλόσι της υποσχέθηκε και ένα στεγνωτήριο ρούχων που θα αγόραζε μόλις θα έφευγε από την Αμερική. Η Ροζέτα Ντόμπι, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό κράτηση με την κατηγορία της κλοπής που διαπράχθηκε σε συνεργασία, είπε στους ανακριτές ότι η Κλόσι της έδινε 20 ευρώ την ημέρα για να καθαρίζει τα διαμερίσματα, ενώ την κλοπή χρημάτων τον περασμένο Δεκέμβριο έχουν σκηνοθετήσει.

«Αφού πήρα τα λεφτά, πήγα στο διαμέρισμα της Άλντα, τακτοποίησα τα ρούχα που είχα κάνει χάλια την Πέμπτη, καθάρισα το σπίτι και στο τέλος ήρθε η Άλντα και μου πλήρωσε το μηνιαίο ποσό των 100 ευρώ, μετά μου έδωσε και το ποσό της ανταμοιβής των 10.000 ευρώ. Μου είπε για το στεγνωτήριο ότι θα δει πώς θα πάει η δουλειά της και όταν επιστρέψει από την Αμερική θα το αγοράσει».

Η Ντόμπι συμφώνησε να συνεργαστεί με την εισαγγελία και να πει αναλυτικά για τα μεγάλα χρηματικά ποσά που ισχυρίζεται ότι δεν έκλεψε αλλά έδωσε στην ίδια την Κλόσι μετά τις συγκρούσεις που είχε με τον πρώην σύζυγό της. Η Ντόμπι ένιωσε προδομένη από την πρώην κρατική υπάλληλο και ως εκ τούτου άλλαξε την κατάθεσή της.«Οι δηλώσεις που έδωσα τις πρώτες στιγμές της ανάκρισης, δεν ισχύουν. Δεν πίστευα ότι η κατάσταση θα έφτανε εδώ που είμαστε σήμερα, γιατί νομίζαμε ότι η Άλντα θα κατηγορήσει τον άντρα της, καθώς τον ήθελε οπωσδήποτε στη φυλακή».

Η Ντόμπι είπε επίσης για κάποια ακίνητα που είχε η Κλόσι, όπως ένα διαμέρισμα και ένα γκαράζ στα Τίρανα, μια βίλα στο Kodra e Diellit και μια ιδιωτική κατοικία στο Γιάλι. Η Άλντα Κλόσι συνελήφθη πριν από ένα μήνα μετά την κατάθεση της Ντόμπι με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, της μη δήλωσης περιουσιακών στοιχείων και της ψευδούς κατάθεσης στην δικαστική αστυνομία.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου