Ο Αμερικανικός Οργανισμός για την Καταπολέμηση των Ναρκωτικών καλεί τους Αλβανούς να καταγγείλουν περιστατικά διακίνησης

Ο Αμερικανικός Οργανισμός για την Καταπολέμηση των Ναρκωτικών καλεί τους Αλβανούς να καταγγείλουν περιστατικά διακίνησης

Ο Οργανισμός για την Καταπολέμηση των Ναρκωτικών (Drug Enforcement Administration - DEA) καλεί τους Αλβανούς πολίτες να αναφέρουν περιπτώσεις διακίνησης ναρκωτικών, διασφαλίζοντας το απόρρητο της πηγής.

Η Υπηρεσία Καταπολέμησης των Ναρκωτικών των ΗΠΑ ανακοίνωσε νέα τηλεφωνική γραμμή για την Αλβανία σχετικά με πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών ή υποθέσεις ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Με ανακοίνωσή της στο Facebook, η Αμερικανική Πρεσβεία ενημερώνει ότι ο DEA θα διατηρήσει απόρρητα όλα τα στοιχεία των πολιτών.

Η πλήρης ανακοίνωση:

Η Αμερικανική Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών ανακοινώνει νέα τηλεφωνική γραμμή για την Αλβανία. Η DEA ενθαρρύνει οποιονδήποτε έχει πληροφορίες σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών ή τη νομιμοποίηση εσόδων από ναρκωτικά να μοιραστεί τις πληροφορίες με το προσωπικό της DEA στο WhatsApp στο: +1 571 502-7846 ή μέσω email στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Όλα τα δεδομένα θα διατηρηθούν απόρρητα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δεσμευτεί να συνεργαστούν με την Αλβανία για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και του συναφούς ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους Αλβανούς.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου