40χρονος διέπραξε τρεις γυναικοκτονίες την ίδια μέρα στα Τίρανα

40χρονος διέπραξε τρεις γυναικοκτονίες την ίδια μέρα στα Τίρανα

Η αλβανική αστυνομία συνέλαβε την Τετάρτη το απόγευμα τον 40χρονο Dan Hutra, ο οποίος σκότωσε τρεις γυναίκες και τραυμάτισε άλλες τρεις την ίδια μέρα .

Πρώτα μαχαίρωσε την Mariana Gurakaqi στην περιοχή του Astir, η οποία ευτυχώς βρίσκεται εκτός κινδύνου για τη ζωή. Στη συνέχεια πήγε στο σπίτι της πρώην του, σκοτώνοντας την αδερφή της Mevlute Hysa, 30 ετών, και την κουνιάδα Hasime Dafku, 30 ετών, καθώς και τραυματίζοντας την πρώην Elena Hysa, 35 ετών και την πρώην πεθερά Kujtime Hysa 60 ετών.

Μετά από αυτό το σοβαρό επεισόδιο, υποπτεύεται ότι πήγε προς το σπίτι της Etleva Kurti, 31 ετών, πυροβολώντας την με καλάσνικοφ.

Η Etleva Kurti είναι η αδερφή του Vladimir Kurti, ενός άνδρα που είναι σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του Agim Buci το 2018, στην περιοχή της Κάμζας.

Στη συνέχεια έφυγε προσπαθώντας να κρυφτεί από την αστυνομία. Όμως όλες οι δυνάμεις κινητοποιήθηκαν στο έδαφος και συνελήφθη.

Ο Dan Hutra είναι ένας άνδρας με προηγούμενο ποινικό μητρώο. Το 2003 εξέτισε ποινή φυλάκισης ετών για τον βιασμό της κουνιάδας. Το 2007 μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη Dafina Havalja, και προσπάθησε να το κάνει να μοιάζει με αυτοκτονία. Καταδικάστηκε σε 24 χρόνια το 2009 αλλά λόγω της συντομευμένης δίκης η ποινή του μειώθηκε σε 14 χρόνια. Τον Ιούλιο του 2022 συνελήφθη και πάλι για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην του. Αποφυλακίστηκε τον Ιανουάριο του 2023.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου