7 Μαρτίου αναμένεται η απόφαση για τα ψηφοδέλτια του Δημοκρατικού Κόμματος

7 Μαρτίου αναμένεται η απόφαση για τα ψηφοδέλτια του Δημοκρατικού Κόμματος

Ο επικεφαλής της Αλβανικής Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής Ilirjan Celibashi, μίλησε σήμερα για την εγγραφή των μελών του Δημοκρατικού Κόμματος στα ψηφοδέλτια για τις εκλογές της 14ης Μαΐου.

Στη συνεδρίαση που έγινε, εκτός ημερήσιας διάταξης έμεινε η λίστα των μελών που κατατέθηκαν για τα ψηφοδέλτια και από τις δύο πλευρές του κόμματος.

Ο Celibashi δήλωσε ότι πολύ σύντομα θα αποφασίσουν για την τύχη του. Είπε ότι επί του παρόντος το Δημοκρατικό Κόμμα με επικεφαλής τον Enkelejd Alibeaj είναι αναγνωρίσιμο και ότι είναι εύκολο να αποφασιστεί, αλλά ζήτησε από το Εφετείο να αποφασίσει γρήγορα για την τύχη του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης.

«Έχουμε στα χέρια μας δυο λίστες. Μια από τον κύριο Νόκα και μια από τον κύριο Σέφα. Τυπικά, θα πρέπει να καταλήξουμε, σήμερα, αύριο, μεθαύριο, το πολύ μέχρι τις 7 Μαρτίου, για τη νομιμότητα του προσώπου που θα πρέπει να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα του Δημοκρατικού Κόμματος στην κεντρική εκλογική επιτροπή.

Η λήψη αποφάσεων της ΚΕΕ θα βασίζεται αυστηρά στον εκλογικό κώδικα.

Η λήψη αποφάσεων θα είναι απλή, δεν έχω καμία συστολή γι' αυτό, είναι η πιο απλή απόφαση που μπορεί να παρθεί. Οι τοπικές εφορευτικές μπορούν να ξεκινήσουν δουλειά χωρίς το Δημοκρατικό Κόμμα, καθώς είναι απαρτία 4 μελών», είπε.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου