Συζήτηση χωρίς χρονικό περιορισμό ζητά η αλβανική αντιπολίτευση για την υπόθεση McGonical

Συζήτηση χωρίς χρονικό περιορισμό ζητά η αλβανική αντιπολίτευση για την υπόθεση McGonical

Το Δημοκρατικό Κόμμα κατέθεσε στη Βουλή το αίτημα για αλλαγή της ημερήσιας διάταξης της αυριανής συνεδρίασης, όπου απαιτείται συζήτηση χωρίς χρονικό περιορισμό, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε βουλευτή να εκφραστεί για την υπόθεση McGonical.

Με επίσημη επιστολή τους προς την Πρόεδρο της Βουλής, Lindita Nikolla, οι βουλευτές ζητούν στην αυριανή συνεδρίαση να έχουν απεριόριστο χρόνο για να συζητήσουν την υπόθεση «McGonigal» και την αναφορά του ονόματος του Ράμα στο αμερικανικό κατηγορητήριο.

Η ολομέλεια της Πέμπτης αναμένεται να φέρει σε αντιπαράθεση τον Ράμα με την αντιπολίτευση για το θέμα της εμπλοκής του στο σκάνδαλο με τον πρώην στέλεχος του FBI, Τσαρλς ΜακΓκόνιγκαλ, ο οποίος ερευνάται στην Αμερική.

Στη συνεδρίαση αυτή η συμμετοχή της αντιπολίτευσης δεν θα είναι πλήρης. 5 βουλευτές του Δημοκρατικού Κόμματος δεν θα συμμετάσχουν στις εργασίες της Βουλής καθώς έχουν αποβληθεί λόγω κατάληψης του βήματος πριν μία εβδομάδα.

Ο Σαλί Μπερίσα, ο Φλαμούρ Νόκα, ο Έντι Παλόκα, ο Έντμοντ Σπάχο και ο Μπέλιντ Κέλιτσι δεν θα συμμετάσχουν στην ολομέλεια ούτε στις κοινοβουλευτικές επιτροπές για 10 ημέρες.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου