Ημέρα κρίσης για Κάτσε

Ημέρα κρίσης για Κάτσε

Ημέρα κρίσης για Κάτσε
Η σημερινή μέρα αναμένεται να είναι καθοριστική για το μέλλον του Κάτσε στον Δικέφαλο. Ο ποδοσφαιριστής που από την περασμένη Πέμπτη και έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αλβανίας, επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη απείχε από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας με απόφαση της διοίκησης. Η ΠΑΕ δε θέλησε να διαταράξει το κλίμα στην ομάδα ενόψει του αγώνα με την Βέροια αλλά πλέον δεν μπορεί να αναβάλλει τις εξελίξεις. Η ομάδα σήμερα δεν έχει προπόνηση αλλά αύριο ο Στέφενς θα περιμένει τους ποδοσφαιριστές στην Νέα Μεσήμβρια. Ο Κάτσε είχε ενημερωθεί πως μέχρι την Κυριακή θα ήταν σε άδεια.

Πλέον θα πρέπει να πληροφορηθεί το αν θα επιστρέψει στις προπονήσεις ή θα συνεχίσει να απέχει. Στην ΠΑΕ πριν από μερικές μέρες και ενώ ο παίκτης ήταν στο εξωτερικό, είχαν κάνει γνωστό πως θα τον καλέσουν σε απολογία. Αυτό πιθανώς να γίνει και εντός της ημέρας. Η ουσία είναι πως στον ποδοσφαιριστή έχει μπει πωλητήριο με τιμή που αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ αλλά δεν βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο. Έτσι άμεσα θα πρέπει να ληφθεί απόφαση την οποία περιμένει και ο κόσμος που προς τιμήν του στο ματς με την Βέροια δεν ασχολήθηκε με το θέμα και αφοσιώθηκε στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα για την νίκη.


«Πρότυπο για τους νέους ο Κάτσε»
Λάδι στη φωτιά αλλά για τους δικούς του λόγους που δεν είναι άλλη από ψηφοθηρία, έβαλε χθες πολιτικό κόμμα στην Αλβανία με… αστεία επιχειρήματα. Αυτό που ξεχωρίζει είναι πως οι Έλληνες δεν πρέπει να έχουν παράπονο από τον UCK επειδή ποτέ δεν προχώρησε σε πράξεις βίας κατά των Ελλήνων. Φαίνεται πως ξεχνούν ότι το σύνθημα τους είναι η Μεγάλη Αλβανία διεκδικώντας ελληνικά εδάφη. Επίσης στην ανακοίνωση χαρακτηρίζουν πρότυπο για τους νεαρούς τον Κάτσε. Η ανακοίνωση: «Ο Εργκούς Κάτσε είναι το παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι νέοι συμπατριώτες του στην Ελλάδα και γι” αυτό αξίζει την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη όλων μας. Αν η Ελλάδα θέλει να τον διώξει, ακούγοντας τις φωνές των σειρήνων που θέλουν να την κρατήσουν πίσω, η Ευρώπη είναι μεγάλη και έχει χώρο για το ταλέντο του.

Αυτή η εκστρατεία δυσφήμησης είναι απόδειξη της οπισθοδρόμησης της ελληνικής κοινωνίας που έχει παραμείνει όμηρος των παλαιών συμμάχων. Σύμφωνα με την επικρατούσα νοοτροπία, κάποιος που φοράει τα σύμβολα του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου (UCK), του βασικού σύμμαχου του ΝΑΤΟ στον αγώνα κατά της Σερβίας του Μιλόσεβιτς προκαλεί την ευαισθησία του ελληνικού λαού, την ίδια ώρα που η Ελλάδα είναι η ίδια μέλος του ΝΑΤΟ.

Το UCK δεν έχει επιτεθεί και δεν έχει διαπράξει οποιαδήποτε πράξη βίας κατά της Ελλάδας, που θα μπορούσε να δικαιολογήσει την αγριότητα κατά του μεγάλου παίκτη Έργκους Κάτσε. Έλληνες συγγραφείς αποκαλούν την Ελλάδα ως την “γυναίκα της Δύσης και ερωμένη της Ανατολής”. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι η υπόθεση αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργηθεί μια εκστρατεία βίας από φασιστικές ομάδες της Χρυσής Αυγής κατά των μεταναστών που ζουν και εργάζονται έντιμα στην Ελλάδα.

Ο Κάτσε μπορεί να μην ήταν εις γνώσιν της σημασίας του συμβόλου του UCK, αλλά ωστόσο, έχει γίνει ένα σύμβολο της φωνής του αίματος των προγόνων μας που κάνει έκκληση για σεβασμό του εθνικού αισθήματος».

Με αφορμή τη διακοπή λειτουργίας της ιστοσελίδας «...
Ράμα: Θα κάνουμε τα σύνορα Αλβανίας- Κοσσυφοπεδίου...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη