Συνελήφθη ο Αλβανός δολοφόνος του 47χρονου στην Καλαμάτα

Συνελήφθη ο Αλβανός δολοφόνος του 47χρονου στην Καλαμάτα

Συνελήφθη νωρίς σήμερα ο 38χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη δολοφονία του «Αμερικανού» στην Καλαμάτα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί. Η σύλληψη έγινε στην περιοχή Ακρογιάλι.

Ο 38χρονος κρυβόταν σε ενοικιαζόμενο κατάλυμα του πεθερού του το οποίο είχε ενοικιαστεί στα στοιχεία ενός Βούλγαρου. Και οι δύο έχουν συλληφθεί για υπόθαλψη.

Στο δωμάτιο βρέθηκαν και ναρκωτικά.

Σήμερα η απολογία του 22χρονου
Υπενθυμίζεται ότι ο έτερος συλληφθείς για την υπόθεση, ένας 22χρονος, είχε πάρει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 22χρονο αλβανικής καταγωγής (με ελληνική υπηκοότητα) που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, και ο οποίος όπως προέκυψε από την προανάκριση ήταν συνοδηγός, και αυτός που είχε κλείσει το ραντεβού με το θύμα, την Παρασκευή (20/1) το πρωί.

Δύο Έλληνες τούς βοήθησαν μετά τη δολοφονική επίθεση
Στα δικαστήρια βρέθηκαν και δύο Έλληνες 40 και 50 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ψευδής κατάθεσης και της υπόθαλψης εγκληματιών, γιατί ενώ αρχικά κλήθηκαν ως μάρτυρες και κατέθεσαν ότι δεν είχαν συνομιλήσει και δεν είχαν έρθει σε επαφή με τους κατηγορουμένους, όπως προέκυψε από βιντεοληπτικό υλικό, τους παρείχαν κατάλυμα, ρούχα για να αλλάξουν μετά την δολοφονική τους ενέργεια καθώς και ότι τους βοήθησαν για να διαφύγουν, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Πώς έγινε το φονικό στο κέντρο της Καλαμάτας
Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι δυο φερόμενοι ως δράστες, είχαν ραντεβού το πρωί της περασμένης Παρασκευής με το 47χρονο θύμα, στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Ύδρας στο κέντρο της Καλαμάτας.

Εκεί ο 38χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος επέβαινε σε ΙΧ μαζί με τον 22χρονο κατηγορούμενο, κατέβηκε από το όχημα και διαπληκτίστηκε με το θύμα που βρισκόταν στη μηχανή του. Αρχικά τον γρονθοκόπησε και στη συνέχεια τον πυροβόλησε με πιστόλι μια φορά στο πόδι.

Ο 47χρονος αρχικά διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, και λίγο αργότερα υπέκυψε καθώς είχε χάσει πολύ αίμα από το χτυπημένο του με σφαίρα πόδι.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν και λίγη ώρα αργότερα εγκατέλειψαν το όχημα τους στην περιοχή των Κιτριών του δήμου Δυτικής Μάνης.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου