Μήνυμα της Αθήνας προς την Άγκυρα: «Η Ελλάδα δεν εκφοβίζεται με κανέναν τρόπο».

Μήνυμα της Αθήνας προς την Άγκυρα: «Η Ελλάδα δεν εκφοβίζεται με κανέναν τρόπο».

Το μήνυμα πως η Ελλάδα δεν εκφοβίζεται από κανέναν και με κανένα τρόπο, έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μετά τις απειλές του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε βάρος της χώρας μας.

«Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε την τουρκική ηγεσία στον αδιέξοδο δρόμο της πόλωσης. Η Ελλάδα υπερασπίζεται τα συμφέροντά της, με γνώμονα το Διεθνές Δίκαιο. Οι θέσεις της είναι πασίγνωστες, σταθερές, ξεκάθαρες και απόλυτα ισχυρές. Η Ελλάδα δεν εκφοβίζεται από κανέναν και με κανένα τρόπο», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή (20/01) ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπέλυσε νέες απειλές προς την Ελλάδα, απευθυνόμενος μάλιστα σε πρώτο πρόσωπο στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Κοίτα, Μητσοτάκη, μιλάς από δω κι από κει. Έχε υπόψη σου ότι οι Τρελοί Τούρκοι θα έρθουν αν επιχειρήσεις να κάνεις λάθος», είπε ο Ερντογάν.

Κατηγόρησε ακόμη την Ελλάδα ότι συνεχίζει να εξοπλίζει τα νησιά και λέγοντας ότι απομακρύνεται από τη Συνθήκη της Λωζάνης και άλλες διεθνείς συνθήκες.

«Όσο η Ελλάδα εξοπλίζει τα νησιά, κάνει βήματα ενάντια στη συνθήκη Λωζάνης» ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου