400000€ κλοπιμαία αναζητούν ιδιοκτήτη

400000€ κλοπιμαία αναζητούν ιδιοκτήτη

Τα 400.000 ευρώ που βρήκαν οι αστυνομικοί στον σωλήνα αναρρόφησης του σπιτιού της καθαρίστριας Ροζέτας Ντόμπη δεν έχουν ακόμη κάποιον κατονομασμένο ιδιοκτήτη. Μέχρι στιγμής κανείς από τους πελάτες της δεν έχει αναλάβει το χρηματικό ποσό. Η ανώτερη κρατική υπάλληλος Άλντα Κλόσι έκανε αίτημα μόνο για τις 120.000 ευρώ που βρέθηκαν στην αρχή. Όπως μαθαίνεται, έχει καταθέσει στον εισαγγελέα κάποια έγγραφα που πιστεύει ότι αποδεικνύουν ότι τα χρήματα είναι του θείου της που ζει στις ΗΠΑ.

Ωστόσο, η εισαγγελία επαληθεύει αυτά τα έγγραφα. Παράλληλα, προσπαθεί να μάθει σε ποιον ανήκουν οι άλλες 400 χιλιάδες ευρώ. Η ίδια η καθαρίστρια Ροζέτα Ντόμπι έχει πει ότι πήρε όλα τα χρήματα από το σπίτι της Άλντας Κλόσι. Για το λόγο αυτό, η εισαγγελία έχει αρχίσει να ανακρίνει τους άλλους πελάτες της Ροζέτας Ντόμπη.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας αντλήθηκαν από την ανάλυση συνομιλιών στο τηλέφωνό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι από τους πελάτες έχουν υποστηρίξει ότι η καθαρίστρια μπορεί να πήρε διαφορετικά κοσμήματα, αλλά όχι χρήματα. Άλλοι είπαν ότι δεν έχουν χαμένα αντικείμενα ή χρήματα. Εφόσον δεν βρίσκεται ο ιδιοκτήτης των χρημάτων, η Εισαγγελία μπορεί να πραγματοποιήσει ελέγχους και στα διαμερίσματα των πελατών της 49χρονης.

Επίσης, σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, το εισαγγελικό όργανο αναμένει απαντήσεις από τις τράπεζες, για να διαπιστώσει εάν η ύποπτη και ο γιος της, έχουν άλλους τραπεζικούς λογαριασμούς. Η καθαρίστρια Ντόμπι αρνήθηκε να πει περισσότερα παρόλο που η Εισαγγελία της έχει προτείνει επιείκεια στην καταδίκη του γιου της, αν συνεργαστεί. Η εισαγγελία ερευνά για κλοπή καθώς και για το ποινικό αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Η Ροζέτα Ντόμπι βρίσκεται υπό κράτηση μαζί με τον 21χρονο γιο της.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου