Οι οπαδοί αποφάσισαν για τον Κάτσε

Οι οπαδοί αποφάσισαν για τον Κάτσε


Πρόκειται για το σύνολο των οπαδών του ΠΑΟΚ. Και όχι μεμονωμένες περιπτώσεις και απλές ανακοινώσεις κριτικής, αλλά ανακοινώσεις με λόγια που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο σκέψης για συγχώρεση σε αυτό που έκανε ο Εργκους Κάτσε.

Ο νεαρός Αλβανός μέσος είναι πλέον ανεπιθύμητος στον ΠΑΟΚ. Θεωρείται απίθανο να φορέσει ξανά τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Το περιεχόμενο του συνόλου των ανακοινώσεων των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ δείχνει την απόφασή τους να τον βγάλουν από την καρδιά τους οριστικά και αμετάκλητα.

Και η άμεση αντίδραση των οπαδών του «δικέφαλου» έχει διευκολύνει και τη θέση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην απόφαση που πρόκειται να πάρει μετά την απολογία του αθλητή.

Βέβαια, η θέση του επίσημου ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε απλή αλλά ούτε και εύκολη. Το θέμα έχει ξεφύγει εκ των πραγμάτων από τα αθλητικά πλαίσια και βάζει σε κίνδυνο πολλά. Γι' αυτό και η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια μέχρι σήμερα, προκειμένου και χρόνο να κερδίσει αλλά και για να εκτονωθεί η κατάσταση.


Ο Κάτσε πάντως με τις ενέργειές του και τις αντιδράσεις του μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας στο Facebook έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα και βοήθησε ακόμη και τον πιο δυσκολόπιστο να αντιληφθεί ότι τίποτε δεν έγινε από αφέλεια ή κατά λάθος.

Και η άμεση και καθημερινή σχεδόν στήριξη Αλβανών επωνύμων προς το πρόσωπό του λέει πολλά. Και αν τις πρώτες ώρες ενοχλήθηκε και έθεσε θέμα ο Σέρβος Βούκιτς, σήμερα που μιλάμε είναι ενοχλημένοι και θυμωμένοι όλοι σχεδόν οι Ελληνες παίκτες που ανήκουν στον ΠΑΟΚ. Και αυτό αποτελεί την ταφόπλακα στην όποια ελπίδα παραμονής του αθλητή στον ΠΑΟΚ. Το γεγονός δε ότι ο ΠΑΟΚ έχει βάλει πωλητήριο και τον πουλάει όσο-όσο, επίσης λέει πολλά.

Αλβανία: Ανακοινώθηκε η σύνθεση της νέας κυβέρνηση...
Αλλοδαποί έκλεψαν 1,5 τόνο καλώδια χαλκού από εργο...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη