Μπερίσα: Ο Ράμα την 6η Δεκεμβρίου θα παρουσιάσει μια ψεύτικη Αλβανία

Μπερίσα: Ο Ράμα την 6η Δεκεμβρίου θα παρουσιάσει μια ψεύτικη Αλβανία

Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Σαλί Μπερίσα έστειλε μήνυμα σε όλους τους οπαδούς του μέσω του «Τικ Τοκ». Σύμφωνα με τον ίδιο, σε αυτή την ανάρτηση διευκρινίζονται οι λόγοι διαμαρτυρίας της αντιπολίτευσης στις 6 Δεκεμβρίου. Στο βίντεο, ο Μπερίσα λέει ότι ο κύριος λόγος για τη διαμαρτυρία την ίδια μέρα με τη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων είναι η ερήμωση που κάνει η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Έντι Ράμα. Ο αρχιδημοκράτης λέει ότι ο Ράμα έχει όλες τις εξουσίες στα χέρια του σήμερα. Ο Μπερίσα λέει ότι στόχος του είναι να δείξει στη διεθνή κοινότητα ότι ο Ράμα, μέσω των εταιρειών λόμπι που πλήρωσε εκατομμύρια ευρώ σε Αλβανούς, παρουσιάζει μια πραγματικότητα που δεν υπάρχει.

Ολόκληρο το μήνυμα:

«Αγαπητοί μου φίλοι στο TikTok. Με αυτό το μήνυμα θα ήθελα να σας εξηγήσω γιατί καλέσαμε τη διαμαρτυρία στις 6 Δεκεμβρίου! Αυτή η διαμαρτυρία, την ημέρα της Ευρωπαϊκής Συνόδου Κορυφής, έγινε με τον μεγαλύτερο σκοπό, να καταστήσει σαφές ότι ο Έντι Ράμα, ξοδεύοντας 10 εκατομμύρια ευρώ και εμπλέκοντας 10 εταιρείες λόμπι, σας παρουσίασε μια αλβανική πραγματικότητα που δεν υπάρχει.

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα η Αλβανία είναι μια χώρα σε διάλυση. Στα χρόνια της κυβέρνησής του, περισσότεροι πολίτες έφυγαν από εδώ παρά από τη Συρία, η οποία βιώνει έναν εμφύλιο πόλεμο. Η Αλβανία είναι μια πλούσια χώρα. Όμως οι Αλβανοί είναι σήμερα οι φτωχότεροι κάτοικοι. Αυτό δεν είναι ότι δεν υπάρχουν πόροι, αλλά ότι τους κλέβουν τους φυσικούς πόρους, τα περιουσιακά τους στοιχεία, τον προϋπολογισμό τους. Τα κλέβει και τα κλέβει μόνο η κυβέρνηση. Ο Έντι Ράμα σήμερα έχει όλες τις εξουσίες στα χέρια του. Όχι ότι του άξιζε. Επειδή όμως έκλεψε την ψήφο και δεν σέβεται την ελεύθερη βούληση των πολιτών.

Πρόσφατα, οι κλοπές του Έντι Ράμα και της συμμορίας του έχουν επηρεάσει και τους πολίτες σας. Πάνω από 2,2 δισεκατομμύρια ευρώ κλάπηκαν από την κυβερνητική μαφία με Bitcoin. Όλα αυτά είναι μόνο μερικά πικρά στοιχεία της αλβανικής πραγματικότητας. Γι' αυτό εμείς αντιστεκόμαστε, ως το κόμμα που ανέτρεψε τον κομμουνισμό και έφερε τον πλουραλισμό. Αναπτύξαμε ευρωπαϊκές αξίες σε αυτή τη χώρα. Μπήκαμε στην Αλβανία στο ΝΑΤΟ, ελευθερώσαμε τις θεωρήσεις και λάβαμε τη σύσταση για το καθεστώς υποψήφιας χώρας. Παραμένουμε πιστοί σε αυτές τις αξίες και αυτές τις αρχές που μοιραζόμαστε με τα έθνη των χωρών σας. Είμαστε λοιπόν σε αυτή τη διαμαρτυρία σήμερα, ακριβώς για να υψώσουμε τη φωνή μας. Ότι δεν είμαστε φτωχοί άνθρωποι, αλλά πρώτα από όλα μας κλέβουν. Ότι δεν ψηφίζουμε ελεύθερα και αυτό σκοτώνει την ελπίδα των Αλβανών. Τους μετατρέπει σε «αγορασμένους ανθρώπους», οπότε θέλουμε να ακουστεί η φωνή μας. Ευχαριστώ πολύ!"

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου