Χρησιμοποιούσαν call center για διανομή ναρκωτικών στην Αγγλία - Πέντε Αλβανοί συλληφθέντες

Χρησιμοποιούσαν call center για διανομή ναρκωτικών στην Αγγλία - Πέντε Αλβανοί συλληφθέντες

Μέλη μιας ομάδας οργανωμένου εγκλήματος έλαβαν ποινή φυλάκισης 50 έτη. Δούλευαν σε τηλεφωνικό κέντρο και το χρησιμοποιούσαν για να προμηθεύουν ναρκωτικά στην Αγγλία. Το τηλεφωνικό κέντρο, που βρισκόταν σε μια κατοικία, περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο που μπορούσαν να καλέσουν οι πελάτες για να παραγγείλουν ναρκωτικά. Στη συνέχεια, ένα ειδικό κινητό τηλέφωνο ήταν για την αποστολή ταχυμεταφορών για την παράδοση των ναρκωτικών.

Πέντε βασικά μέλη της συμμορίας φυλακίστηκαν αυτή την εβδομάδα. Σε 10 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο 'επικεφαλής' της συμμορίας, Bekim Hasmegaj, 35 ετών. Ο Albi Hoxhaj, ο οποίος εργαζόταν στο τηλεφωνικό κέντρο, φυλακίστηκε για πέντε χρόνια και 10 μήνες.

Ο Klevis Prenci, 33 ετών, φυλακίστηκε για τέσσερα χρόνια και δύο μήνες. Ο Πρέντσι ήταν υπεύθυνος για τη διανομή ναρκωτικών στην αγορά, να μαζεύει τα χρήματα και την πραγματοποίηση των ταχυμεταφορών.

Ο Altin Niklai, 37 ετών, καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών και έξι μηνών. Ασχολήθηκε με τη στελέχωση τηλεφωνικών κέντρων και τη στέγαση και φροντίδα νέων ταχυμεταφορών στην Αγγλία.

Ο Aurel Hila, 39 ετών, έπαιξε μικρότερο ρόλο για τη συμμορία. Έφυγε από τη χώρα και καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια.

Πέντε άλλοι που ενεργούσαν ως ταχυμεταφορείς είχαν καταδικαστεί στο παρελθόν σε συνολική ποινή κάθειρξης 14 ετών και δύο μηνών για κατοχή ναρκωτικών.

×
Subscribe

1500 αστυνομικοί και αυστηρά μέτρα ασφαλείας στα Τ...
Επιστολή βελγικών αρχών στις ομόλογες αλβανικές γι...

Σχετικά άρθρα