Για απόπειρα βιασμού και ξυλοδαρμό συνελήφθη 40χρονος Αλβανός στη Νίκαια

Για απόπειρα βιασμού και ξυλοδαρμό συνελήφθη 40χρονος Αλβανός στη Νίκαια

Στη σύλληψη ενός 40χρονου Αλβανού για απόπειρα βιασμού και άγριο ξυλοδαρμό μιας 20χρονης κοπέλας στη Νίκαια προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Η σύλληψη του 40χρονου πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (6/11) μετά την επίθεση που δέχθηκε η 20χρονη στην οδό Μυστρά ενώ επέστρεφε από διασκέδαση.

Σύμφωνα με πλήροφορίες ο Αλβανός δράστης πλησίασε την 20χρονη και αποπειράθηκε να την βιάσει αλλά η κοπέλα αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο συλληφθείς να την χτυπήσει πολύ άσχημα.

Μετά την επίθεση που δέχθηκε, η 20χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 40χρονος είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγο καιρό καθώς εξέτιε ποινή για σεξουαλικά αδικήματα.

Σημειώνεται ότι πριν τη σύλληψη του Αλβανού είχαν προηγηθεί άλλες δύο καταγγελίες γυναικών για απόπειρα βιασμού στην ίδια περιοχή.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση ενημέρωσαν τις δύο γυναίκες που υπέβαλαν τις καταγγελίες, τους έδειξαν τον 40χρονο αλλά καμία από τις δύο δεν τον αναγνώρισε μετά βεβαιότητας.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου