Εξονυχιστικός έλεγχος στο λιμάνι του Δυρραχίου - Έρευνα και σε πλοίο από τον Πειραιά

Εξονυχιστικός έλεγχος στο λιμάνι του Δυρραχίου - Έρευνα και σε πλοίο από τον Πειραιά

Αυξημένος αριθμός αστυνομικών παρατηρήθηκε σήμερα στην περιοχή του λιμανιού του Δυρραχίου, ιδιαίτερα στα κοντέινερ. Σύμφωνα με αλβανικά δημοσιεύματα, οι αρχές δήλωσαν ότι θα ελεγχθούν εξονυχιστικά όλα τα κοντέινερ, με αφορμή την τεράστια ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε σε πλοίο που μετέφερε μπανάνες.

Ένα ακόμη πλοίο, «CONTSHIP ECO» έφτασε σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά φέρνοντας περίπου 129 κοντέινερ.

Με την υποψία ότι οι υπάλληλοι, υπεύθυνοι για τη σάρωση και τον έλεγχο των εμπορευμάτων που εισέρχονται στην Αλβανία από το λιμάνι του Δυρραχίου, ήταν συνεργοί στη διακίνηση και στην εμπορία ναρκωτικών με το πλήρωμα του πλοίου όπου βρέθηκε η μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης πρόσφατα, η αστυνομία αποφάσισε να διεκπεραιώσει ελέγχους με αστυνομικούς σκύλους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποια ποσότητα ναρκωτικών αλλά αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από τις αστυνομικές αρχές για το τελικό αποτέλεσμα των ερευνών.

Φαίνεται πως υπάρχει μεγάλη υποψία μεταξύ των υπευθύνων ασφαλείας στο λιμάνι του Δυρραχίου για αυτό και η έρευνα έχει καταστεί πιο περίπλοκη και για αυτό το λόγο οι έρευνες έχουν επεκταθεί και πέρα από τους υπόπτους που διακινούσαν το εμπόρευμα ναρκωτικών.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου