Ευχές «ΑΣΑ» για τα γενέθλια του αρχιεπισκόπου Αναστάσιου

Ευχές «ΑΣΑ» για τα γενέθλια του αρχιεπισκόπου Αναστάσιου

Ανακοίνωση

Τα 93α γενέθλιά του διάγει σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος

Η «Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική»

Εύχεται ολόψυχα ο Κύριος να χαρίζει μακροημέρευση, γερή υγεία, σοφία και δύναμη στον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχείου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο για να επιτελέσει έργο αγαθό, καλόκαρπο και πολύκαρπο, με αφορμή τα 93 γενέθλιά του.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, ένας μεγάλος αγωνιστής, μια εκκλησιαστική προσωπικότητα παγκόσμιας ακτινοβολίας, συνεχίζει να μας εμπνέει μέσα από το πολύπλευρο και πολυδιάστατο έργο του: ποιμαντικό, κοινωνικό, εκπαιδευτικό, περιβαλλοντικό. Χάρη στο κύρος του Προκαθημένου της η Ορθόδοξος Εκκλησία της Αλβανίας πήρε τη θέση που της ανήκει στον ευρύτερο διεκκλησιαστικό χώρο. Στα 30 χρόνια παρουσίας του, ως Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, κατόρθωσε, παρά τις τεράστιες δυσκολίες, να αναστήσει την αλβανική Ορθόδοξη Εκκλησία, ενώ ξεχωριστό είναι το ενδιαφέρον του για την Εθνική Ελληνική Μειονότητα, τα θέματα της οποίας χειρίζεται με σύνεση, διακριτικότητα και αποφασιστικότητα.

Είθε ο Κύριος να σας καθοδηγεί στην υπηρεσία σας στην Εκκλησία για πολλά ακόμη χρόνια και στη συνέχιση του σημαντικού πνευματικού σας έργου και της ακούραστης κοινωνικής προσφοράς σας στον Συνάνθρωπο. Είθε ο Θεός να συνεχίσει να σας ευλογεί με πολλή ειρήνη, αγάπη, χαρά και ευτυχία στη ζωή σας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα όσα έχετε προσφέρει και θα προσφέρετε.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου