Μητέρα Αλβανού βιαστή: «Για μένα το παιδί μου έχει πεθάνει»

Μητέρα Αλβανού βιαστή: «Για μένα το παιδί μου έχει πεθάνει»

Στα ίχνη του 45χρονου που βίασε μια γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο και επιχείρησε να επιτεθεί σε μια άλλη, ο οποίος όμως φέρεται να διέφυγε στην Αλβανία, βρίσκονται οι ελληνικές αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατάφερε και έφτασε στα ελληνοαλβανικά σύνορα γύρω στη 1 τα ξημερώματα της 27ης Οκτωβρίου και από εκεί πέρασε την Κακαβιά. Οι αστυνομικοί τον έχουν αναγνωρίσει μέσα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, δηλώσεις με την πλήρη περιγραφή του, αλλά και από το γενετικό υλικό που εντοπίστηκε.

Η μητέρα του μίλησε στην ΕΡΤ για τη βία και την κακοποίηση που έχει υποστεί από τον γιο της. «Δεν θέλω τέτοιο παιδί», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι νεκρός για μένα. Δεν μπορώ. Νιώθω ότι είναι νεκρός. Δεν τον θέλω. Είμαι 70 χρονών. Έλεγα θα πάρω σύνταξη, μου έπαιρνε τα λεφτά. Πίνει τσίπουρα, πίνει μπύρες, ήρθε και η αστυνομία εδώ, βρήκαν κι ένα τσιγάρο χασίς. Δεν θέλω τέτοιο παιδί», πρόσθεσε η μητέρα του 45χρονου.

Σύμφωνα με μάρτυρες της γειτονιάς, είχε συχνά βίαια ξεσπάσματα, ενώ φωνές ακούγονταν μέσα από το σπίτι του. Η αστυνομία μάλιστα κλήθηκε αρκετές φορές στο σημείο.

Ο βιασμός και η απόπειρα έγιναν την περασμένη Κυριακή μέσα σε λίγες ώρες και σε σημεία που απέχουν λίγα μέτρα από το διαμέρισμά του.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη και απόπειρα βιασμού, χρήση βίας, απειλές με όπλο και απαγωγή.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου