Αλβανός καθηγητής εξιστορεί πως ένας φοιτητής έγινε «τέλειος» κλέφτης στην Ελλάδα από τις διαλέξεις του

Αλβανός καθηγητής εξιστορεί πως ένας φοιτητής έγινε «τέλειος» κλέφτης στην Ελλάδα από τις διαλέξεις του

Ο καθηγητής εγκληματολογίας Ervin Karamuço μοιράστηκε μια ιστορία για το πώς ένας πρώην φοιτητής εκμεταλλεύτηκε τις διαλέξεις του για να γίνει επιτυχημένος κλέφτης στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πρώην φοιτητής είχε μόλις αποφυλακιστεί από τις Φυλακές Πάτρας και απελάθηκε στην Αλβανία αφού λήστευε κατοικίες. Έγραψε ότι συνελήφθη μετά από 6 επιτυχημένους μήνες χρησιμοποιώντας μεθόδους που έμαθε στη σχολή του.

«Κύριε καθηγητά, με προετοιμάσατε να γίνω δικηγόρος, αλλά χρησιμοποίησα τις διαλέξεις σας για να γίνω επιτυχημένος κλέφτης στην Ελλάδα».

»Αυτό μου είπε χθες ένας πρώην μαθητής μου, που μόλις είχε αποφυλακιστεί από τις Φυλακές Πάτρας και είχε απελαθεί στην Αλβανία.

«Ξεκίνησα με άλλους τρεις να ληστεύω βίλες, είπε. Δεν φορούσα γάντια γιατί μας έλεγες ότι όταν τα βγάζεις έχουν ακόμα ίχνη. Οπότε χρησιμοποίησα άλλη μέθοδο. Έβαψα τα δάχτυλά μου με κόλλα «επίθεσης» και κάλυπτα τις θηλές των δακτύλων μου για να μην αφήνω αποτυπώματα. Εξέπληξα για λίγο τους Έλληνες αστυνομικούς, γιατί με εντόπιζαν χωρίς γάντια στην κάμερα, αλλά δεν βρήκαν κανένα ίχνος στο σημείο. Συνελήφθησα μετά από 6 μήνες. Μας ανακάλυψαν από απροσεξία στην πώληση κλεμμένων επίπλων. Εξέτισα την ποινή μου και τώρα βρίσκομαι στα Τίρανα», είπε ο φοιτητής.

»Για λίγο ένιωσα ότι ήμουν συνεργός, κατέβασα το κεφάλι, τον αποχαιρέτησα και έφυγα», είπε ο καθηγητής.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου