Πάνω από 100 εκατομμύρια κρυπτογραφημένες συνομιλίες στα χέρια της ιταλικής αντιμαφίας

Πάνω από 100 εκατομμύρια κρυπτογραφημένες συνομιλίες στα χέρια της ιταλικής αντιμαφίας

Πάνω από 100 εκατομμύρια κρυπτογραφημένες συνομιλίες μεταξύ αφεντικών της αλβανικής μαφίας, ιταλικών συμμοριών και των μεγαλύτερων καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών στον κόσμο, έχουν ερευνηθεί από Ιταλούς εισαγγελείς κατά της μαφίας και αναμένεται ότι η ανάλυσή τους θα ρίξει φως στο σχέδιο διαχείρισης διακίνησης κοκαΐνης, της ηρωίνης, της μαριχουάνας και του χασίς στην Ευρώπη, καθώς και των υποθέσεων εκατομμυρίων που μοιράζονται μεταξύ τους Αλβανοί, Ιταλοί και νοτιοαμερικανοί εγκληματίες.

Πρόκειται για μια τεράστια έρευνα που ξεκίνησε από την Europol και η οποία αναλύεται υπό την αιγίδα του γενικού εισαγγελέα της ιταλικής μαφίας Giovanni Melillo, καθώς και από πολλές ομάδες αναλυτών κατά του εγκλήματος και εμπειρογνωμόνων του συστήματος δικαιοσύνης.

Έρευνες τεκμηριώνουν τους δεσμούς διακίνησης κοκαΐνης μεταξύ της Camorrist Secondigliano, που θεωρείται από τις πιο ισχυρές της ναπολιτάνικης και αλβανικής μαφίας.

Αυτή η έρευνα αποκάλυψε από πάνω από 100 εκατομμύρια κρυπτογραφημένες συνομιλίες, συνομιλίες, οι οποίες αποκαλύπτουν τις διασυνδέσεις του αφεντικού της Secondigliano με την αλβανική μαφία και τις αλβανικές εγκληματικές ομάδες διακίνησης ναρκωτικών στην Ολλανδία, το Βέλγιο και τη Γαλλία.

Αυτός ο μεγάλος όγκος κρυπτογραφημένων συνομιλιών είναι σαν κάποιοι μαφιόζοι και διακινητές ναρκωτικών να αποφάσισαν να συνεργαστούν με τις ιταλικές αρχές και να ομολογήσουν τα μυστικά της επιχείρησης διακίνησης ναρκωτικών Camorrist, Ndranghetta με Κολομβιανούς και Αλβανούς διακινητές ναρκωτικών και με τα πιο εγκληματικά καρτέλ του κόσμου.

Ο Raffaele Imperiali, 48 ετών, θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους διακινητές κοκαΐνης, το αφεντικό της Secondigliano και έχει ισχυρούς δεσμούς με καρτέλ ναρκωτικών στη Νότια Αμερική, την Ισπανία, την Αφρική και την Αραβία.

Συνελήφθη στο Ντουμπάι στις 4 Αυγούστου 2021, εκδόθηκε στην Ιταλία τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους και είναι γνωστός ως κύριος Βαν Γκογκ επειδή κατά τη σύλληψή του βρέθηκαν δύο πίνακες του Βαν Γκογκ που είχαν κλαπεί από το μουσείο του Άμστερνταμ.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου