Τον περιφερειάρχη Ηπείρου επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Φίερι

Τον περιφερειάρχη Ηπείρου επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Φίερι

Αντιπροσωπεία από το Δήμο Φίερι Αλβανίας, με επικεφαλής το Δήμαρχο Armando Subashi, επισκέφθηκε χθες τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν ζητήματα τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, με τον Περιφερειάρχη να υπογραμμίζει τους διαχρονικά στενούς δεσμούς των κατοίκων των όμορων περιοχών, αλλά και τις νέες προοπτικές που δημιουργούνται για τα επόμενα χρόνια με την ολοκλήρωση των οδικών αξόνων και ειδικά σε ο, τι αφορά την Ελληνική Επικράτεια, την κατασκευή του δρόμου Γιάννενα – Κακαβιά.

«Η κατασκευή του οδικού άξονα, σε συνδυασμό και με την κατασκευή των τμημάτων εντός της Αλβανίας, θα δημιουργήσει έναν κεντρικό διάδρομο μέχρι την Τεργέστη, δίνοντας μεγάλη αναπτυξιακή ώθηση στις περιοχές μας» τόνισε επισημαίνοντας το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από Ελληνικής πλευράς για την επίσκεψη των Μνημείων στην περιοχή του Φίερι, όπως της Ιεράς Μονής του Αγίου Κοσμά, στο Καλικόντασι και του Αρχαιολογικού χώρου της Απολλωνίας.

Η Αλβανική αντιπροσωπεία ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την υποδοχή και φιλοξενία, υπογραμμίζοντας τη θέλησή της για διαρκή επικοινωνία και συνεργασία για ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου