Κοινή εκπαίδευση για αλβανικές και κοσοβάρικες στρατιωτικές δυνάμεις

Κοινή εκπαίδευση για αλβανικές και κοσοβάρικες στρατιωτικές δυνάμεις

Οι επίλεκτες δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Αλβανίας και των Δυνάμεων Ασφαλείας του Κοσσυφοπεδίου πραγματοποίησαν μαζί εκπαίδευση πριν μεταβούν για την πιο σκληρή άσκηση πορείας στον κόσμο, γράφει το επίσημο αλβανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Οι Αλβανοί στρατιώτες θα συμμετάσχουν σε άσκηση στα βουνά της Ουαλίας, στο Ηνωμένο Βασίλειο, μεταξύ 160 ελίτ ομάδων από 30 χώρες του κόσμου, βασίζοντας επί 48 ώρες περίπου 70 χιλιόμετρα φέροντας εξοπλισμό 45 κιλών.

Σύμφωνα, εξάλλου, με τον στρατό του Ηνωμένου Βασιλείου, η άσκηση «Cambrian Patrol» είναι η κορυφαία περιπολική εκδήλωση του Βρετανικού Στρατού που πραγματοποιείται στην Ουαλία και φιλοξενείται από το Αρχηγείο 160ης (Ουαλικής) Ταξιαρχίας. Η άσκηση διεξάγεται από τις 7 έως τις 16 Οκτωβρίου.

Όπως σημειώνει η βρετανική ιστοσελίδα 'Army', «η εκδήλωση έχει εξελιχθεί σε μια οικονομικά αποδοτική, έτοιμη άσκηση στην οποία οι Διοικητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να επιβεβαιώσουν τα βασικά πρότυπα εκπαίδευσης των στρατιωτών τους, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μελλοντικές επιχειρήσεις.

Είναι επικεντρωμένη στην αποστολή και βασίζεται σε σενάρια με παίκτες ρόλους που χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση του προπονητικού οφέλους»

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου