Το Ελληνικό κράτος αρνείται την Ελληνική υπηκοότητα σε Βορειοηπειρώτες

Το Ελληνικό κράτος αρνείται την Ελληνική υπηκοότητα σε Βορειοηπειρώτες

Η Ελληνική Πολιτεία δίνει Ελληνική Ιθαγένεια σε αλλοεθνείς παράνομους αλλοδαπούς αφγανούς πακιστανούς ιρακινούς κούρδους μογγολέζους κογγολέζους κλπ κλπ και απορίπτει τις αιτήσεις πολιτογράφησης των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου με το πρόσχημα ότι έχουν δικαστεί έστω και μια μέρα με αναστολή ακόμη και πριν μια δεκαετία έστω και αν έχει παρέλθει και η αναστολή.

Το Άνώτατο Συμβούλιο της Επικρατείας αρίστως έπραξε και ακύρωσε το νόμο Ραγκούση για την παράνομη απόδοση ιθαγένειας στους αλλοδαπούς ταυτόχρονα όμως ακυρώθηκε και το άρθρο της νομοθεσίας που προέβλεπε την απόδοση ιθαγένειας στους ομογενεις.

Γιατί; ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ


1. Mε το νόμο του Παυλόπουλου ένας ομογενής έχανε τη δυνατότητα να πάρει Ελληνική ιθαγένεια αν είχε ποινή φυλάκισης (1) ενός έτους τελεσίδικη χωρίς αναστολή και αν συντρέχουν λόγοι Εθνικής Ασφάλειας.

2. Με το νόμο Ραγκούση ένας ομογενής έχανε τη δυνατότητα να πάρει Ελληνική Ιθαγένεια αν είχε πράξει αξιόποινη πράξη με δόλο και υπάρχει ποινή φυλάκισης τελεσίδικη χωρίς αναστολή η συντρέχουν λόγοι Εθνικής Ασφάλειας. Γιατί κύριοι της Ελληνικής πολιτείας αντιμετωπίζετε τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου χειρότερα και από τους παράνομους αλλοδαπούς...;

ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ!

Νεολαία Βορειοηπειρωτών Αχαΐας

Χρήστος Λούφης, ο έντεχνος τραγουδιστής απ' την Φρ...
Πρώτο κύμα κατεδαφίσεων στους Αγίους Σαράντα (βίντ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη