Έκτακτη συνάντηση Ράμα - Κούρτι

Έκτακτη συνάντηση Ράμα - Κούρτι

Η κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου, μέσω του εκπροσώπου Τύπου Përparim Kryeziu, έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου, Albin Kurti και ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Edi Rama.

Ο Πρωθυπουργός Κούρτι αποχώρησε γρήγορα από την πρωινή διάσκεψη, όπου μετά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους του Απεργιακού Συμβουλίου, εξέφρασε τις θέσεις του, λέγοντας ότι έχει επείγουσα συνεδρίαση. Μιλώντας στο teve1.info, ο Kryeziu είπε ότι σε αυτή τη συνάντηση που διήρκεσε δύο ώρες, συζητήθηκαν με ιδιαίτερη έμφαση οι ενεργειακές προκλήσεις και οι ανταλλαγές που κάνουν ΚΕΚ και KESH.

«Σήμερα, ο πρωθυπουργός Κούρτι είχε συνάντηση εργασίας με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα. Σε αυτή τη συνάντηση, οι δύο πρωθυπουργοί μίλησαν για θέματα δημόσιας, κυβερνητικής και κοινωνικοοικονομικής πολιτικής στο Κοσσυφοπέδιο και την Αλβανία, με ιδιαίτερη έμφαση στις ενεργειακές προκλήσεις και τις ανταλλαγές που κάνουν το ΚΕΚ και η KESH», είπε.

Κούρτι και Ράμα πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική συνάντηση σήμερα στα Τίρανα. Η συνάντηση διήρκεσε περίπου δύο ώρες.

Ο Πρωθυπουργός Κούρτι άφησε τη διάσκεψη στα ΜΜΕ μετά τη συνάντηση με τα μέλη του Απεργιακού Συμβουλίου της BSPK, με την αιτιολογία ότι έχει επείγουσα συνεδρίαση.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου