Εξαρθρώθηκε κύκλωμα Αλβανών στη Μύκονο που πουλούσαν ναρκωτικά σε μπαρ

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα Αλβανών στη Μύκονο που πουλούσαν ναρκωτικά σε μπαρ

Χειροπέδες πέρασε η ελληνική αστυνομία σε τρεις Αλβανούς για την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών στη Μύκονο. Τα ελληνικά ΜΜΕ γράφουν ότι οι Αλβανοί ανήκαν σε δίκτυο διακινητών ναρκωτικών που πουλούσαν κοκαΐνη, αλλά και άλλα ναρκωτικά.

«Οι συλληφθέντες διακινούσαν κοκαΐνη, κάνναβη και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη σε όλο το νησί. Πουλούσαν ναρκωτικά σε ξενοδοχεία, κέντρα διασκέδασης, ακόμα και σε παραλίες, ενώ είχαν ναρκωτικά για κάθε λογής κόσμο. Οι τιμές της κοκαΐνης κυμαίνονταν από 70 έως 150 ευρώ το γραμμάριο, η κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη έως 80 ευρώ το γραμμάριο και η ακατέργαστη κάνναβη έως και 20 ευρώ», αναφέρουν τα επίσημα στοιχεία.

Ένας 27χρονος ήταν ο αρχηγός της ομάδας και ήταν υπεύθυνος για την εύρεση νέων πελατών και την προμήθεια τους καθώς και την οικονομική διαχείριση. Μετά τους ελέγχους κατασχέθηκαν 15,8 γραμμάρια κοκαΐνης, 7,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 46,1 γραμμάρια κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, χρηματικό ποσό 693 ευρώ, μια μοτοσικλέτα, 4 κινητά τηλέφωνα και νάιλον συσκευασίες.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου