Για διαφθορά διαμαρτύρονται οι ιδιοκτήτες σκαφών για το θέμα κατάσχεσης αδειών

Για διαφθορά διαμαρτύρονται οι ιδιοκτήτες σκαφών για το θέμα κατάσχεσης αδειών

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας βγήκαν το απόγευμα της Κυριακής ιδιοκτήτες σκαφών στο Δρυμάδες.

Δεν τους επιτρέπεται να βγουν στη θάλασσα εδώ και μέρες, από την τραγωδία στο Ποτάμι όπου ένα 7χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του όταν χτυπήθηκε από το σκάφος του αστυνομικού Arjan Tase.

Οι ιδιοκτήτες των σκαφών δηλώνουν ότι η συνοριακή αστυνομία προβαίνει σε διακρίσεις επιτρέποντας την πλοήγηση κάποιων σκαφών.

Ισχυρίζονται ότι η λειτουργία τους στη θάλασσα μπλοκάρεται χωρίς λόγο. Η αστυνομία, ισχυρίζονταν, έχει συλλέξει τα πρότυπα έγγραφά τους για εξονυχιστικό έλεγχο.

«Τα οχήματα μιας ιδιωτικής επιχείρησης, που αποτελεί κίνδυνο ατυχημάτων και στην προβλήτα και στον πλωτό διάδρομο, επιτρέπεται να λειτουργούν παράνομα. Ίσως έχουν άδειες, αλλά εμείς τα έχουμε πληρούμε όλες τις προδιαγραφές και μάλιστα, έχουμε υποστεί ζημιές και στα ίδια τα σκάφη και δεν αναλαμβάνει την ευθύνη ούτε ένας. 100 μέτρα πιο πέρα τα σκάφη της δουλεύουν κανονικά. Όποιος δίνει λεφτά δουλεύει».

"Μας πήραν τα σκάφη κλέφτικα, τα κατέστρεψαν. Έκαναν ό,τι ήθελαν παράνομα. Μας τα χάλασαν, μας έκλεψαν προσωπικά αντικείμενα. Τη Δευτέρα θα ανοίξουμε ποινική υπόθεση, με στοιχεία. Δε γίνεται να γίνονται τέτοιες διακρίσεις μπροστά στα μάτια μας».

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου