Η αντιπολίτευση καταδικάζει την παντελή έλλειψη ασφαλείας στις παραλίες

Η αντιπολίτευση καταδικάζει την παντελή έλλειψη ασφαλείας στις παραλίες

Για το τραγικό συμβάν στη Χιμάρα, όπου αστυνομικός χτύπησε με ταχύπλοο ένα 5χρονο κοριτσάκι, αντέδρασαν οι Σαλί Μπερίσα και Ιλίρ Μέτα.

Ο επικεφαλής του PD Μπερίσα γράφει ότι υπάρχει μηδενική ασφάλεια στις παραλίες και ότι κανείς δεν ρωτά για το νόμο, καταδικάζοντας το γεγονός ως έγκλημα.

Μπερίσα: Μηδενική ασφάλεια στην παραλία! Κανείς δεν ρωτά για το νόμο. Τρομερό έγκλημα! Αρχηγός της αστυνομίας στο Ελμπασάν, ο Α. Τάσε αφαιρεί τη ζωή ενός 5χρονου παιδιού στη θάλασσα, στη Χειμάρρα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια για τον χαμένο άγγελο. Καταδικάζω με τη μεγαλύτερη δύναμη αυτό το τρομερό έγκλημα για αυτούς για τους οποίους δεν υπάρχει νόμος. Καταδικάζω επίσης την παντελή έλλειψη ασφάλειας στις παραλίες μας.

Ενώ ο επικεφαλής του Κόμματος της Ελευθερίας, Ιλίρ Μέτα γράφει ότι καταδικάζει έντονα την καταστροφική κατάσταση της δημόσιας ασφάλειας στις παραλίες, στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου.

Μέτα: Βαθιά συγκλονισμένος από το τραγικό συμβάν στην παραλία της Χιμάρας, όπου ο ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας του Ελμπασάν, Α.Τ., αφαίρεσε σήμερα τη ζωή ενός 5χρονου κοριτσιού, το οποίο είχε έρθει με την οικογένειά του για διακοπές στην Αλβανία. Εκφράζοντας τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους για την απώλεια του πολύτιμου κοριτσιού τους, καταδικάζω με τη μεγαλύτερη δύναμη την καταστροφική κατάσταση της δημόσιας ασφάλειας στις παραλίες, στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου, δυστυχώς με τόσο αλλεπάλληλες τραγικές συνέπειες. Άμεση σε βάθος έρευνα και αυστηρή τιμωρία για την παράβαση του νόμου από τους αρχηγούς της Κρατικής Αστυνομίας! Φτάνει η αλαζονεία και η ανευθυνότητα της Αστυνομίας του Κράτους!

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου