Η αλβανική μαφία ελέγχει την κοκαΐνη στη Ρώμη με πληρωμένους δολοφόνους

Η αλβανική μαφία ελέγχει την κοκαΐνη στη Ρώμη με πληρωμένους δολοφόνους

Η αλβανική μαφία στη Ρώμη διαχειρίζεται τη διακίνηση κοκαΐνης, χασίς, μαριχουάνας, ελέγχει περιοχές, γειτονιές, μπαρ από τα πιο πολυσύχναστα της νυχτερινής ζωής, αλλά και σκοτώνει ενώ πληρώνει δολοφόνους για να απαλλαγεί από τους ανταγωνιστές.

Ανεξάρτητα ή σε συνεργασία με την ντόπια μαφία και με ομάδες από τις ισχυρότερες στην επικράτεια όπως η Banda Magliana, η Camorra και γνωστά στελέχη εγκληματικής δραστηριότητας στη Ρώμη όπως ο Federcio Piscitelli, ο πρώην capo ultra της Λάτσιο που εκτελέστηκε πριν από δύο χρόνια σε ένα πάρκο της Ρώμης του Carmine Carminati.

Ο Έλβις Ντέμτσε, το αφεντικό της αλβανικής μαφίας στη Ρώμη, συνελήφθη τον Ιανουάριο του 2021 με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών, φόνου, εκβιασμού και εμφανίζεται στις τελευταίες έρευνες της ιταλικής Αντιαμφίας ως ο πληρωμένος δολοφόνος για να κλείσει λογαριασμούς.

Τα μηνύματα που αποκάλυψε η ιταλική Antimafia αποκαλύπτουν ότι ο Έλβις Ντέμτσε απαιτεί 45.000 ευρώ για την εκτέλεση του Αλεσάντρο Μαρζανί και δίνει 30.000 για να πληρώσει τον «Πρίγκιπα».

Η επίθεση έγινε στις 30 Οκτωβρίου πέρυσι. Ο δολοφόνος τον πυροβολεί δύο φορές με πιστόλι, αλλά επειδή οι σφαίρες τον χτύπησαν στην καρδιά και το πόδι, επιβιώνει.

Ο Αλβανός Έλβις Ντέμτσε, 36 ετών, κάτοικος Ρώμης για πολλά χρόνια, συνελήφθη στις 18 Ιανουαρίου 2022 από την ιταλική αντιμαφία, κατηγορούμενος ως αφεντικό της εγκληματικής οργάνωσης της μαφίας, διακινητές ναρκωτικών που δρούσαν στην ιταλική πρωτεύουσα και τις γύρω περιοχές.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου