Συνελήφθησαν στην Κακαβιά τρεις αλλοδαποί για πλαστογραφία

Συνελήφθησαν στην Κακαβιά τρεις αλλοδαποί για πλαστογραφία

Συνελήφθησαν στην Κακαβιά από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου τρεις αλλοδαποί, που κατηγορούνται – κατά περίπτωση- για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, πλαστογραφία πιστοποιητικών και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, οι αλλοδαποί αφίχθηκαν στο σημείο συνοριακού ελέγχου με σκοπό την έξοδό τους από τη χώρα, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας από αυτούς.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο, οι δύο αλλοδαποί επιβάτες επέδειξαν ταυτότητες και διαβατήρια βουλγαρικών αρχών, τα οποία προέκυψε ότι ήταν πλαστά.

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης, διακριβώθηκε ότι οι δύο αλλοδαποί είχαν προμηθευτεί τα πλαστά έγγραφα από άγνωστο άτομο στη Θεσσαλονίκη, έναντι χρηματικού ποσού -1.000- ευρώ ο καθένας, ενώ είχαν συμφωνήσει με τον οδηγό του οχήματος να τους μεταφέρει στα ελληνοαλβανικά σύνορα έναντι χρηματικού ποσού -100- ευρώ.

Κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, τα πλαστά έγγραφα και το χρηματικό ποσό -100- ευρώ, ενώ οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

epiruspost.gr 

×
Ενημερώσεις

Μετά την εγγραφή σας, θα λαμβάνετε email για κάθε νέα δημοσίευση.

Μαραμένη και χωρίς προσανατολισμό η Ελληνική Εθνικ...
Η ραγδαία αύξηση της ακρίβειας στην Αλβανία

Σχετικά άρθρα 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Παρασκευή 30/09/22, 19:56

Εικόνα Captcha

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη