1 εκατ. τμ από το λιμάνι του Δυρραχίου προορίζονται για εταιρεία των ΗΑΕ

1 εκατ. τμ από το λιμάνι του Δυρραχίου προορίζονται για εταιρεία των ΗΑΕ

Η πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Φλοριάνα Γκάρο, σε δήλωση για τα ΜΜΕ θέλησε να ενημερώσει το ΝΑΤΟ ότι πίσω από την ιδέα του στρατιωτικού λιμανιού του Πόρτο Ρομάνο που ξεκίνησε ο Έντι Ράμα κρύβεται μια από τις μεγαλύτερες υποθέσεις διαφθοράς.

Σύμφωνα με την ίδια, η μετεγκατάσταση του υπάρχοντος λιμανιού γίνεται για να δοθεί σε εταιρεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 1 εκατομμύριο τετραγωνικά μέτρα από το υπάρχον λιμάνι του Δυρραχίου.

Floriana Garo: Ενημερώνουμε το ΝΑΤΟ ότι πίσω από την ιδέα του στρατιωτικού λιμανιού του Πόρτο Ρομάνο του Έντι Ράμα κρύβεται μια από τις μεγαλύτερες υποθέσεις διαφθοράς της εποχής. Η μετεγκατάσταση του υπάρχοντος χιλιόχρονου εμπορικού και στρατιωτικού λιμανιού του Δυρραχίου στο Πόρτο Ρομάνο, πραγματοποιείται μετά από συμφωνία μεταξύ του Έντι Ράμα και του Ελ Αμάρ, προέδρου εταιρείας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για να δώσει σε αυτή την εταιρεία κατά παράβαση κάθε κανόνα, 1 εκατομμύριο τετραγωνικά του λιμανιού του Δυρραχίου. Σύμφωνα με τον Ράμα, αυτό θα είναι οικόπεδο για κατασκευή όπως στο Ντουμπάι. Αυτή η συμφωνία, στην οποία υποπτεύονται ότι ο πρωθυπουργός και άλλοι Αλβανοί πολιτικοί έχουν άμεσα συμφέροντα, είναι αδιαφανής και διεφθαρμένη.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου