Ράμα: «Χρόνια περιμένουμε τη νύφη από τις Βρυξέλλες, αλλά δεν ήρθε ποτέ»

Ράμα: «Χρόνια περιμένουμε τη νύφη από τις Βρυξέλλες, αλλά δεν ήρθε ποτέ»

Ο Έντι Ράμα κατά την επίσκεψή του στο Άμστερνταμ σε συνέντευξή του στο γνωστό «De Balie» αναφέρθηκε στην έναρξη των διαπραγματεύσεων και το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί για την Αλβανία όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Ράμα δεν τσιγκουνεύτηκε τα αστεία, όταν ρωτήθηκε τι συμβαίνει μεταξύ Αλβανίας και ΕΕ, τονίζοντας ότι οι Αλβανοί περίμεναν να έρθει η νύφη από τις Βρυξέλλες, 1 χρόνο 2 χρόνια 3 χρόνια και δεν ήρθε ποτέ.

Ράμα: Δεν ξέρω, αλλά όσες φορές υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα, αναφέρονται για ένα όπλο εδώ, για μαφία εκεί, για έναν Αλβανό εδώ, για κάποιους τύπους που καλλιεργούν μαριχουάνα στο νότιο τμήμα της Αλβανίας ή στο Ρότερνταμ. Είναι μια εσωτερική διαδικασία απομάκρυνσης. Δεν έχει να κάνει με αυτό που κάνουμε εμείς. Η ΕΕ έχει μια Ευρωπαϊκή Επιτροπή που συντηρείται από τα κονδύλια της ΕΕ, τη μεγαλύτερη γραφειοκρατική μηχανή σε ολόκληρο τον κόσμο, που εποπτεύει κάθε χώρα 24 ώρες το 24ωρο και στη συνέχεια, παράγει εκθέσεις για τις υποψήφιες χώρες για να τις παρουσιάσει στα κράτη μέλη και να πει τι πρέπει να γίνει. Νομίζω ότι οι διαπραγματεύσεις θα έπρεπε να είχαν ανοίξει εδώ και πολλά χρόνια, ίσως τον επόμενο χρόνο, αλλά δεν θα χάσουμε τον ύπνο μας για αυτό.

Συνεχίσαμε να οργανώνουμε γάμους, μεγάλους γάμους με μουσική. Περιμέναμε να έρθει η νύφη από τις Βρυξέλλες, αλλά 1 χρόνο 2 χρόνια 3 χρόνια δεν ήρθε ποτέ. Αν έρθει να μας παντρευτεί χωρίς μουσική και αμέσως στο κρεβάτι και κάνει παιδιά, ας έρθει. Το λέω με χιούμορ, αλλά φανταστείτε τον εαυτό σας να θέλετε να παντρευτείτε αλλά δεν εμφανίζεται ποτέ η άλλη πλευρά.


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου