Εκλογές για την δημογεροντία των χωριών της Χιμάρας - Δρυμάδες, Κηπαρό

Εκλογές για την δημογεροντία των χωριών της Χιμάρας - Δρυμάδες, Κηπαρό
Αυτές τις μέρες, γίνονται εκλογές στα χωριά της Χιμάρας για την δημογεροντία.
Στους Δρυμάδες, ο υποψήφιος του ΚΕΑΔ, Ηλίας Στραμάρκος, έχασε με διαφορά λίγων ψήφων απο τον υποψήφιο του PS Άλεξ Μάρκο. Εσωτερικές πηγές του blog, μαρτυρούν πως ο Στραμάρκος, ήταν ίσως ένας λόγος που ο Β. Μπολάνος έχασε τις δημοτικές εκλογές, γιατί ο Στραμάρκος ήταν απο τους κύριους διεφθαρμένους στην "εποχή" Μπολάνου.

 

Ο Στραμάρκος, ζητούσε μίζες για αδειοδότηση στους κατοίκους των Δρυμάδων, στο όνομα του τότε δημάρχου, Β.Μπολάνου. Τα ποσά αυτά, είχαν τεράστιες διαφορές με τις μίζες που ζητούσε στους Χειμαριώτες. Κατά την προεκλογική εκστρατεία των δημοτικών εκλογών του Μαΐου, αρκετοί μόνιμοι κάτοικοι Δρυμάδων, ήταν αγανακτισμένοι με τον Β.Μπολάνο και τον εκπρόσωπο του, Η. Στραμάρκο, για τις μίζες που ζητούσε στο όνομα του, για αδειοδότηση κτηματικών υποθέσεων. Αυτός ίσως ήταν ένας κύριος λόγος που οδήγησε στην ήττα του ΚΕΑΔ και του Βασίλη Μπολάνου.
Ο υποψήφιος του PS Α. Μάρκο, και αυτός απ' ότι μας πληροφορούν οι εσωτερικές πηγές, εμπλέκεται και αυτός στον ίδιο κύκλο πολιτικής, με τις ίδιες συνέπειες στους Δρυμαδιώτες, και είναι εμπλεκόμενος στα "παρασκήνια" με τις μίζες για την αδειοδότηση.
Το θέμα δεν απασχολεί και πολύ τους ντόπιους κατοίκους, απο μεριάς πολιτικής ακολουθίας του PS, του Γιώργου Γκόρου, και την αμφισβήτηση του Ελληνισμού στην περιοχή, αλλά το πλέον καυτό θέμα είναι τα κτηματικά και οι άδειες για νέες ανοικοδομήσεις.
Στο Κηπαρό, για συνεχόμενη φορά, την δημογεροντία κέρδισε εκπρόσωπος του PS. Δεν ήταν "έκπληξη" το αποτέλεσμα, και πολλοί Χιμαριώτες το περίμεναν.
Σήμερα, έγιναν οι εκλογές για την δημογεροντία και στο Κούδεσι. Αναμένονται τα αποτελέσματα.
Ο Τάτος στο 80' έδωσε τον χρυσό βαθμό στον Ατρόμητ...
Ανακοίνωση Τύπου Ομόνοιας 12/10
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη