Ισχυρή έκρηξη σε ξενοδοχείο στους Αγίους Σαράντα

Ισχυρή έκρηξη σε ξενοδοχείο στους Αγίους Σαράντα

Έκρηξη σημειώθηκε εχτές το βράδυ σε ξενοδοχείο στους Αγίους Σαράντα, με την επωνυμία «Yacht». Το συμβάν έλαβε χώρα γύρω στις 22:40 στη γειτονιά αρ.4. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες. 

Το ξενοδοχείο φέρεται να ανήκει στoν Mariel Murati, πρώην Διευθυντή του Οργανισμού Νομιμοποίησης, Αστικοποίησης και Ενσωμάτωσης Άτυπων Περιοχών και Κτιρίων (ALUIZNI) Αγίων Σαράντα και σήμερα Διευθυντή του Ταμείου Υποχρεωτικής Ασφάλισης Υγείας (FSDKSH) Αγίων Σαράντα.

Στο μεταξύ, πολλές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στο σημείο και διεξάγουν έρευνες. Από τις πρώτες πληροφορίες, το ξενοδοχείο σε λίγες μέρες θα πραγματοποιούσε εγκαίνια, ενώ τα εκρηκτικά τοποθετήθηκαν το 2021.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Mariel Murati γίνεται στόχος τέτοιου είδους επίθεσης. Τον Φεβρουάριο του 2021, λίγες μόλις μέρες μετά τα εγκαίνιά του, μια ποσότητα εκρηκτικών εξερράγη στην είσοδο του ξενοδοχείου του.

Εκείνη τη φορά τα εκρηκτικά είχαν τοποθετηθεί στην ταράτσα του ξενοδοχείου και ευτυχώς ούτε τότε δεν υπήρξαν τραυματίες. Δεν είναι γνωστό εάν οι διαδοχικές επιθέσεις σχετίζονται με τα καθήκοντα του Μουράτι ή με κάποια προσωπική σύγκρουση.

×
Ενημερώσεις

Μετά την εγγραφή σας, θα λαμβάνετε email για κάθε νέα δημοσίευση.

Συνελήφθησαν 8 επίτροποι για παραποίηση των εκλογι...
Η Αλβανία και το Κόσσοβο σχεδιάζονται να γίνουν οι...

Σχετικά άρθρα 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Πέμπτη 11/08/22, 11:58

Εικόνα Captcha

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη