Δολοφονία 42χρονου στη Ραφήνα - Σύλληψη των δυο δραστών

Δολοφονία 42χρονου στη Ραφήνα - Σύλληψη των δυο δραστών

Ο Δημήτρης Κόρδας κατέληξε νεκρός στην πλατεία Ραφήνας μετά από άγριο καυγά που καταγράφηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο 42χρονος έπινε ποτό μαζί με την κοπέλα του και δύο ακόμη άτομα. Κάποια στιγμή φέρεται να πήγε προς την τουαλέτα του μαγαζιού και όταν γύρισε είδε τέσσερα άτομα να ενοχλούν την κοπέλα του. Όταν τους ζήτησε το λόγο, ξεκίνησε η μεταξύ τους αντιπαράθεση.

Άλλη εκδοχή αναφέρει ότι όταν ο 42χρονος σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα, κατά λάθος σκούντησε ένα από τα άτομα της παρέας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν να διαπληκτίζονται.

Η μοιραία σιδερογροθιά

Όπως ανέφεραν μάρτυρες, τα χτυπήματα ήταν ιδιαίτερα βίαια και κάποια εξ αυτών έγιναν με σιδερογροθιά, που σύμφωνα με τους γιατρούς έφεραν και το θάνατο του 42χρονου, αφού του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο 42χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο πεζούλι και οι νεαροί διέφυγαν προς την παραλία της Ραφήνας.

Αμέσως μετά ο 42χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Ο άτυχος άνδρας ήταν τόσο άγρια χτυπημένος, με τα χέρια και με σιδηρογροθιά, όπου παρά το γεγονός ότι διασωληνώθηκε αρκετά γρήγορα δεν κατάφερε παρά να ζήσει μερικές μόνο ώρες.

Σύλληψη

Όπως έγινε γνωστό η αστυνομία προχώρησε σε δυο συλλήψεις σχετικά με την άγρια δολοφονία του 42χρονου. Πρόκειται για δύο άτομα 24 ετών. Έναν Έλληνα και έναν Αλβανό, σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου