4 διεθνώς καταζητούμενοι Αλβανοί εκδόθηκαν στην Αλβανία

4 διεθνώς καταζητούμενοι Αλβανοί εκδόθηκαν στην Αλβανία

Στην Αλβανία εκδόθηκαν τέσσερις Αλβανοί διεθνώς καταζητούμενοι.

Από την Ιταλία εκδόθηκε ο 30χρονος Bekim Lekaj, τον οποίο το Πρωτοδικείο Αργυροκάστρου καταδίκασε σε φυλάκιση 8 ετών, 2 μηνών και 10 ημερών, για τα κακουργηματικά αδικήματα «Κλοπή» και «Βίαια κλοπή» που διαπράχθηκαν σε συνεργασία, προβλεπόμενα από το Ποιν. Κώδικας Δημοκρατίας της Αλβανίας.

Από τη Γερμανία εκδόθηκε ο 28χρονος Romarjo Kapidani, τον οποίο το Δικαστήριο Δυρραχίου καταδίκασε σε φυλάκιση 5 ετών και 4 μηνών, για το ποινικό αδίκημα «Παραγωγή και εμπορία ναρκωτικών», από τα οποία πρέπει να εκτίσει 2 χρόνια και 8 μήνες φυλάκιση.

Από τη Γερμανία, επίσης, εκδόθηκε ο 29χρονος Ervis Martini με ψευδώνυμο Ervis Krasniqi, στον οποίο το Πρωτοδικείο του Φιέρι επιδίκασε το μέτρο ασφαλείας «Σύλληψη με φυλάκισ», για τα ποινικά αδικήματα «Βαρέα σωματική βλάβη από πρόθεση» και «Παράνομη κράτηση» και την παραγωγή όπλων, εκρηκτικών και πυρομαχικών.

Στο μεταξύ, ο 30χρονος Dejvis Xhaho εκδόθηκε από τη Γαλλία, αφού το Εφετείο Τιράνων του επέβαλε ποινή φυλάκισης 1 έτους, για τα ποινικά αδικήματα «Κλοπή» και «Παραβίαση κανόνων κυκλοφορίας».

Η έκδοσή τους στην Αλβανία έγινε ως αποτέλεσμα της συνεργασίας της Ιντερπόλ Τιράνων με Ευρωπαίους ομολόγους τους.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου